canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
İndiki dövr süretli seks dövrüdü amma …

Heftede bir defe uzun-uzun sevişmek yerine bir neçe gününüzü süretli sekse ayıra bilersiniz.

Eslinde uzun müddetdir elaqe içinde olan qadınların ekseriyyeti bu fikre isti baxır. 45 deqiqe davam ede bilecekleri 10 deqiqede bite bilecek bir şeye (zövq verirse) kim xeyir deyir ki? Amerikada edilen bir araşdırma, adamın orgazma çatmasını temin eden bir seks seansının orta hesabla 3 ile 13 deqiqe arasında sürdüyünü gösterir. Kişilerin süretli bir şekilde sona çatmağa etiraz etmeyecekleri aydındır. Yalnız çekindikleri üçün bunu teleb etmirler.


Teessüf ki, süretli seksin her zaman orgazmla sona çatacağına zemanet yoxdur. Amma cinsi enerjinizin artması ve en yaxın zamanda partnyorunuzla tekrar birlikde olmaq üçün istek duymanız en ehemiyyetli meselelerden biridir.

Sonralar orgazm olsanız da olmasınızsa da; özünüzü daha enerjili, canlı, güclü ve hetta dünyanı ele keçirme isteyi ile dopdolu hiss edeceksiniz. Seks iki deqiqe ve ya iki saat da davam etse, sağlamlığınıza olan müsbet tesirlerini unutmayın. 20 saniyelik bir qucaqlaşma bele bağlılıq hormonu deyilen oksitosinin seviyyesini artırır. Süretli seks sayesinde-üzerinizde tezyiq hiss etmediyinizden elaqenizi daha güclü bir hala getire bilersiniz. Eger uzun müddet birlikde olmadıysanız, performansla elaqedar narahatlıq yaşaya bilersiniz. Bu da, mehdud vaxtınız olanda seksden qaçınmanız üçün meqbul bir behane olaraq qarşınıza çıxar. Eger yataqda partnyorunuzla ünsiyyet qura bilmirsinizse, bunun gerginliyi elaqenizin diger sahelerine de eks olunur. Unutmayın ki seks yalnız bir-birinize olan bağlılığınızı artırmaqla qalmır, stresi azaldır, yuxu keyfiyyetini yükseldir ve immunitet sistemini destekleyir. Şotlandiyada edilen bir araşdırma, her gün seks edenlerin etmeyenlere nisbeten 7 ile 12 yaş arasında daha genc gösterdiklerini gösterir. Bir sözle süretli seksi sağlam ve xoşbext bir heyata getmenin yolu olaraq düşüne bilersiniz.
Süretli seksden temin olmanızı temin edecek 6 şey!
Beyniniz en ehemiyyetli seks


[1] 2 >>

Şerhler:
Seksimin59cudeqiqesi [OFF] (22.06.2012 / 08:51)
vaybeee..
Respect_Boy [OFF] (08.08.2011 / 20:24)

»MaraQlı Melumatlar
»Cinsellik
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7487 / 820