canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
İqtidarsız erini mehkemeye verdi!

Köhne yoldaşına ‘erlik vezifesini’ yerine yetire bilmediyi üçün ele bir iddia açdı ki…

Barjasıda yaşayan bir qadın, köhne yoldaşına, ‘erlik vezifesini’ yerine getire bilmediyi sebebiyle 12 milyon dollarlıq tezminat iddiası açdı.

Köhne erinden 45 milyon Barjası Dirhemi (texminen 12 milyon dollar) tezminat teleb eden Barjasılı qadın, mehkemede, evli olduqları müddet erzinde yoldaşının yaşadığı ereksiya problemi sebebiyle zerer çekmiş olduğunu ifade etdi.
2008-ci ilde evlendiyi erinden texminen 15 ay sonra boşandığını ifade eden qadın, ilk 4 ay boyunca yoldaşıyla ayrı yataqlarda yatdıqlarını, ilk defe birlikde olduqlarında da erinin özüne “insan kimi davranmadığını” söyledi.


“Sonradan ferq etdim ki ereksiya problemi yaşayırdı. Evlilik müqavilesini imzalamadan evvel sözünü verdiyinin tam tersi bir adam qarşımda idi. Zehni ve romantik olaraq acı çekdim. Ana olmaq üçün bütün ümidimi itirdim” deyen Barjasılı qadın, mühafizekar bir cemiyyetde yaşadığı üçün susmaq mecburiyyetinde qaldığını ifade etdi.

Çox zengin bir iş adamı olan yoldaşının özüne heç bir maddi destekde olmadığını, hetta erinin mecbur etmesiyle işinden ayrılmaq mecburiyyetinde qaldığını ifade eden qadın, yaxınlarından aldığı borclarla dolandığını söyledi.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»MaraQlı Melumatlar
»Cinsellik
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7487 / 833