canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Erogen zonalara tesir

Cinsiyyet üzvlerinden kenar erogen zonalara tesir etmek ehtiras hissi yaratmırsa, yeni erogen zonaları qıcıqlandırmaq lazımdır.
Bezen cinsi elaqe aktları qadınlarda şiddetli ağrılara sebeb olur ve bu sebebden özünü qoruma reaksiyası kimi qadının elaqeye meyli azalır ki, bu da onların erlerinde teeccüb, esebilik ve hetta qısqanclıq hissleri yaradır. Burada yegane çıxış yolu er-arvadın bu sebebi yaradan veziyyeti öz aralarında açıq söhbetle aydınlaşdırıb bir-birini başa düşmelerindedir. Cinsi elaqede er-arvad arasında cinsi uyğunluq, seksuallığın tedricen uyğunlaşdırılması, cinsi yaxınlıqdan alman xoş hissler cinsi elaqenin bütün dövrlerinde elaqe aktından evvel, aktla süni vaxtda ve hetta eyakulyasiyadan sonra da seksual qadın üçün eyni derecede arzu olunan ve tekrar olunması gözlenilen münasibetdir. Melumdur ki, qısa fasile ile tekrarlanan cinsi elaqe aktının müddeti daha çox olur. Buna göre de kişinin bu imkanından istifade edilmelidir.


Qadında cinsi elaqeye qarşı heqiqi soyuqluq olduqda friksiya dövrünün uzunluğunun, ümumiyyetle, bunun üçün heç bir ehemiyyeti yoxdur. Onu tez baş veren eyakulyasiya neticesinde erinde yaranmış psixi veziyyet daha çox narahat edir. Arvadının bu elaqeden razı qaldığı haqqında dediyi sözlerse kişini inandırmır. Başqa çıxış yolu tapmayan qadın, bu onun üçün çox çetin de olsa, yalandan süni orqazm yaradır.

Erinde telesik baş veren eyakulyasiyadan seksual qadının narazı qalmasını başa düşmek olar. Amma qeyri-iradi baş veren, kişinin iradesine tabe olmayan eyakulyasiya üstünde onu günahlandırmaq olmaz. Cinsi elaqe aktının müddetini uzatmaq üçün kişilerin ekseriyyetine mümkün – Ola bilecek üsullar aşağıda qeyd olunur:

a) intim yaxınlığa qeder ki sevgi oyununun müddetini bir qeder qısaltmah;
b) friksiya hereketlerinin amplitudasını azaltmalı;
v) friksiyanın ritmini azaltmalı
q) fikri yayındırma üsulundan istifade etmeli
d) cinsiyyet üzvünün uç hissesinde hissiyyatı azaltmaq meqsedile prezervativden ve ya yerli


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Cinsel Bilgiler
»Cinsellik
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7499 / 972