canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
adlarimizin baw herfleri

Adlarimizin baş herfleri:)


A: Sırf romantizme o qeder de meyliniz yoxdur. Daha çox hereketli olmaq isteyirsiniz. Bu meşğul olduğunuz her şeye aiddir. Eşqbazlıq edecek qeder sebrli deyilsiniz. Birlikde olduğunuz insan cazibedar olmalıdır. Xüsusile fiziki yönden. çünki bir şehvetsever olaraq siz buna çox ehemiyyet verersiniz.


B: Romantiklik ve romantizm sizin xüsusiyyetinizdir. Şam işığında yemek, ay işığında yerimek sizin üçün idealdır. Sevgiliniz size hediyye almaq mecburiyyetindedir, çünki, bu cür nömrelerden xoşunuz gelir. Xüsusile ehtiras mövzusunda iradeniz çox qüvvetlidir.

C-ç: İctimailik qanınızdan axır. Siz eşqbazlıqsız dayana bilmezsiniz. Sevgiliniz her zaman yanınızda olmalıdır. Tamam duyğulu ve hessassınız. Bir az eqoistsiniz, sanki, sevgiliniz size itaet etmelidir.

D: Ağlınıza ne qoymusunuzsa, onu mütleq etmelisiniz. Qeyri-mümkün olsa bele asan olaraq imtina etmeyenlerdensiniz. Heddinden artıq kömekseversiniz. Esas xüsusiyyetleriniz: sadiq, qısqanc, eqoist olmağınızdır.

E-E: Ehtiras sizin üçün zövqden de yüksekdir! İş, stres, pul, xarici faktorlar ehtiraslı heyatınıza menfi yönde asanca tesir ede bilir. Amma her şeye baxmayaraq esla ehtiras duyğunuzu tamamile itirmirsiniz. Hemişe maraq dairesinde olmaq isteyirsiniz.

F: İdeal sevgili, ideal romantik insansınız. Sevgiliniz sizden daim hezz alır. Xaricde nümayişçi olsanız da, daxilinizde isti ve romantik bir insan var. özünüze özünüz kimi ideal romantik insan axtaranlardansınız.

G: Siz esasen her şeyi xırdalığa ayırırsınız. Statusu sizden yüksek insanlarla elaqe yaratmaq isteyiniz çoxdur. Ayrıca bir xüsusiyyetiniz daha var, erotizmin zirvesine nece çata bileceyinizi yaxşı bilirsiniz.

H-X: Davamlı bir axtarış içindesiniz. Hem de ne axtardığınızı da bilirsiniz: Sizi her yönden zenginleşdirecek bir partner. Onun üçün her şeyi ede bilersiniz. Amma bunu investisiya gözüyle etmeniz yaxşı deyil. Etiraf edin bezen edirsiniz!

İ: Sevilmek üçün yaradılmış biriniz. Sevgilinizin sizinle


[1] 2 3 >>

Şerhler:
*_jealous_* [OFF] (06.10.2015 / 09:21)
H herfi..
@Sensizlik_ [OFF] (03.08.2013 / 14:12)
Z herfi duzdur
*mixael* [OFF] (17.12.2012 / 12:03)
Ş herfi tamamile dogrudur
»Bürclere aid ümumi her şey
»Qoroskop, Fal ve Burc
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7516 / 911