canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
dogum gunu ile sevgi heyatiniz

Doğum gününüz ile sevgi heyatınız arasında bağlılıq olduğundan xeberdarsınızmı? Bixeber olanlar yazını diqqetle oxuyub , özlerini yaxşı tanısınlar. Aşağıdakı cedvele diqqet edin, doğum günü tarixine uyğun nömrenizi tapıb verilen qeydi nezerden keçirin.


DOĞUM TARİXİNİZ:

1, 10, 19, 28
2, 11, 20 , 29
3, 12, 21, 30
4, 13, 22, 31
5 , 14, 23
6, 15, 24
7, 16, 25
8, 17, 26
9, 18, 27


1. Mehebbet sizin üçün evezolunmaz maceradır.yenilik axtarışında olub, fantazıyanızı işe salırsınız. onu nece xoşbext etmeyi öyrenmeli ve onun isteklerine ehemiyyet vermelisiniz.


2. Bütün işlerde planlı olmağı sevirsizniz. Ele mehebbetde de... Münasibetlerinizin harada , nece ve nez zaman olacağını bilmek isteyenlerdensiniz. Çox qayğıkeş birisiniz. Mehebbetde tebiilik ve semimilik sizin üçün çox vacibdir. Sevgili seçerken hessas olmasına üstünlük verirsiniz.

3. Özünüze arxayınsınız. Çoxlarının arzusunda olacaq bir sevgili rolundasınız. Xasiyyetinizdeki semimilik ve yumor hissi istenilen kesi yanınızda rahat hiss etmesine imkan yaradır.

4. Sevgide mübarize aparıb, isteyinize çatırsınız. Qarşı terefi anlamağa daha çox vaxtınız gedir. Sevgilinize inansanız, düşüncelerinizden uzaqlaşıb, sevgilinizi xoşbext ede bilersiniz.

5. Maceraperest, heyecanlı bezen de qorxaq bir xaraktere sahibsiniz. Dinamik heyat terzine öyreşdiyinizden , sakit sevgi size göre deyil. Eynilikden bezirsiniz . Qarşı terefin de fikirlerini nezere alsanız , heç de pis olmaz.

6. Romantika , şamlarla bezedilmiş görüşler daim xeyalınızdadır. Sevgilinizle bütün ömrünüzü keçirmeye hazırsınız.

7. Xeyalperest, yaradıcı , romantik bir sevgilisiniz. Hissiyatınıza güvenirsiniz. Bezn hislerinizin ucbatından mehebbet maceranız qısamüddetli olur. Sebirsizliyiniz de münasibetlerin davamlı olmasına engel yaradır.

8. Sevgide münasibetler size oyun kimi gelir. Münasibetlerde öz sözünüzü yetirmek isteyirsiniz. Cazibeli olduğunuz üçün bu isteyinizi " yox" cavabı almadan yerine yetirirsiniz.

9.


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7309 / 1068