canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
illerin xarakterik xususiyyetleri

Hemishe burclerden danishiriq...Bu defe illerin xarakterik xususiyyetlerinden danishacam..Hemishe oldugu kimi oz ilimi yoxladim,duze oxhsayir ..Oxuyun sherhlerinizi guplayin:))

P.S Bu ulduz fali deyil,inancla bagli lazimsiz sherhler yazmayin...

MEYMUN İLİ
Bunlar en etibarli ve ziddiyyetli adamlardır. Ağıllı, zireh, cevik ve orjinal adamlardır. En murekkeb problemleri asanlıqla hell edirler. Demek olar ki ele bil fealiyyet növu yoxdur ki, onlar ele-qola aça bilmesinler. Lakin onları işlerinden ayırmaq ve duşunduklerinden danışndırmaq çox asandır.

XORUZ İLİ
Derin duşunceli mutefekkirlerdirler ve istedadlı şexsiyyetlerdir. Emek severdirler, oz işlerine sadiqdirler, hetda quvvelerinden xaric olan her hansı bir vezifeni de yerine yetirmeye calışırlar ve baş tutmadıqda çox kederlenirler. Bezen qeribelikleri de olur. Birden-bire unsiyete gire bilmirler. Ozlerini hemişe haqqlı hesab edirler ve bezen doğurdan da haqqlı olurlar. Çox zaman tenha ve qapalı olurlar.

İT İLİ
Bu adamlar en yaxşı insani keyfiyyetlere malikdirler.Sedaqetli, semimi, vicdanlıdırlar, sirr saxlaya bildiklerine gore etimad qazana bilirler. Lakin bir qeder xudperesdirler. Qeribedirler ve ağıla sığmaz qeder tersdirler. Var dovlete çatmaq uçun can atmırlar lakin, ellerinde hemişe pul olur. Emosianal cehetden soyuq ve quru olurlar...
Cox şeye tenqidi yanaşırlar, dilleri acıdır. Ne uğrunda mubarize apardıqlarını bilirler. Hemişe edaletin terefinde dururlar. Işi axıra çatdırıb ve adeten qalib gelirler. Onların sırasında gözel ve rehimlidirler.

QABAN İLİ
Bu adamlar öz cesurluğu ve ozunu qurban vermek qabiliyyeti ile seçilirler. Hansı işden yapışırlarsa o işi var quvve ile yerine yetirirler. Yalnız duz yolu qebul edirler. Geri çekilmek nedir bilmirler. Olduqça, saf, temiz ve merddirler. Çetin unsiyyete gire bilirler ve barmaqla sayılacaq qeder az olan dostlarına ömurlerinin axırına qeder sadiqdirler. Dostlarını pis veziyyetde qoymurlar. Az danışırlar, lakin her şeye böyuk maraq


[1] 2 3 >>

Şerhler:
meleklerimm [OFF] (10.02.2015 / 21:27)
Meymun ili dalawqandilar
PiageT [OFF] (06.06.2011 / 12:10)
Hamisi dogrudu...
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7292 / 1235