canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
problem

Çox vaxt özümüzden asılı olmadan bezi şeyleri hedden artıq derd edirik,amma yaxından baxdıqda bunlar heç de o qeder böyüdülecek şeyler deyil.Bütün diqqetimizi kiçik problemlere yöneldib,onları normaldan daha çox böyüdürük.Meselen,yolda bir maşın qabağımızı kese biler.Olduğu kimi qebul edib yolumuza davam etmek yerine,esebileşirik.Hetta,çoxumuz bu hadiseni unutmaq yerine,başqalarına da danışırıq.

Bir gün bir professor,elinde bir neçe qutu ile derse gelir.Ders başladıqda heç bir şey söylemeden önüne böyük bir mayonez qabını qoyur ve onu ağzına qeder tennis topları ile doldurur.Şagirdlerden qabın dolub-dolmadığını soruşur. Şagirdler hamılıqla qabın dolduğunu söyleyirler.Bu defe professor önündeki qutulardan birinin içinde olan kiçik çınqılları qaba tökür ve...Ardı üçün click...

Zaman eslinde her kes üçün sabitdir,diger bir deyişle her kes üçün günde 24, heftede 168 saat var.Ancaq benzer şertlerde yaşayan ve işleyenler istehsalda ferdi qabiliyyetlerden qaynaqlanan ferqlilikler gösterir.Bu ferqi yaradan faktorlardan biri de zamanın nece istifade edildiyidir.Zaman rehberliyi,zamanı ağıllıca istifade ederek daha mehsuldar neticeler elde edilmesini temin edir...

Kütle qarşısında çıxış etmekden qorxursunuz?
İnsanların qarşısında dizleriniz titreyir? Bilin ki, tek deyilsiniz.
Ancaq bu duyğudan azad olmaq ve qarşınızdakıları özünüze heyran etmek eslinde o qeder de çetin deyil. Yalnız bezi qızıl qaydaları bilmeniz kifayetdir. Ünsiyyet esnasında bunlara diqqet yetirin..

HAYATTA HER ŞEYİN BİR DENGESİ VAR!
Eğer erkekler evlendikten sonra da nişanlılık zamanlarındaki gibi davranmaya devam etseydi, muhakkak boşanmalar yarıya inerdi ama iflaslar da iki katına çıkardı!


Şerhler:
@sese@ [OFF] (19.12.2011 / 22:15)
oxudum.komik olmasada maraqlidir.
danke [OFF] (07.12.2011 / 12:23)
maraqliydi ama yerini düz secmemisen
Behruz_hesen [OFF] (30.11.2011 / 12:49)
bura komik mesajlar bolumudur. Bunu yazana yazdiqlari komik gelir?
»Komik Mesajlar
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7514 / 937