canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
vucudunuz

Vucudunuz

Bedeninize göre jean
İster gece ister gündüz her mövsüm qeşengliyin ve rahatlığın simvolu olan jeanleri, tipinize göre seçmelisiniz.

Mövsümün ve ya mövsümün çox ehemiyyeti yox, jeanler imtina edilmez olmağa davam edir. Beden şeklinize göre jean seçmek, "rahat"dan "qeşeng"e keçmek heç de çetin deyil. Ehemiyyetli olan özünüze yaraşacaq jeani tapmaq. İşde size işinizi asanlaşdıracaq ipucları...

Eger qıçlarınız qısadırsa

"Çekme seqmenti" deyilen stil qıç boyunu daha uzun gösterer. Qıç qisimleri çox geniş olan jeanlerden ve ya qıçda seqmenti olan jeanlerden qaçının.

Poponuz çox böyük deyil amma yumrusa:
Ombalara doğru enen bir model ve yüngül bir "çekme seqmenti" istediyiniz tesiri tutmanıza fürset verecek. Çox kiçik arxa ciblerden qetilikle qaçının.

Eger ombalarınız genişse

"Aşağı bel" jeanler basıqlaşdırıcıdır. Qıç hissesinin dar olduğu modeller en yaxşı fikirdir. Çünki siluetinizi uzadaraq istenilen tesiri tutar. Çox kiçik arxa ciblerden, ya da bir-birinden çox ayrı ciblerden qetilikle qaçının. Çünki geniş basanı vurğularlar.

Bedeniniz qıvrımsız ise

Detallı (naxışlı, işlemeli) ve ya böyük arxa cibler ve "çekme seqmenti" bir stildeki jean, probleminizi hell edecek. Çox dar jeanlerden qaçının.

"Rahat"dan "qeşeng"e nece keçiler?

Bir köynek, bir fular, dikdaban bir çekme, çekmenize uyğun bir çanta ve bir az da makiyajla görünüşünüz derhal qeşeng bir havaya bürünecek. Qeşeng ve tecrübeli takılarda "qeşeng"e keçişde en böyük kömekçiniz olacaq.

Reqs etmeye çıxacaqsınızsa

Üstü işli, payetli ve ya daşlı bir büstiyer ve ya serinden qorxursunuzsa, eyni terzde qısa bir köynek ve rengli topuqsuz ayaqqabılar ideal olacaq.

İş görüşmesine gedeceksinizse

Jeanınızı ağ bir köynek ve süveter ile tamamlaya bilersiniz.


Şerhler:
DJ_Telman [OFF] (22.06.2011 / 01:23)
dostum jean cins demekdi yani gundelik geydiyimiz cins walvarlar yupkalar
Chatin_gozeli [OFF] (21.06.2011 / 16:33)
Jean nedi?
»Sağlamlıq ve Maskalar
»Qadın Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7514 / 938