canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
ehtirasli xeberler))

"Pulun kölesiyim" deyen amerikalı bir manekeni iki kişi, bir gece üçün 1 milyon dollar teklif etdi

İtaliyanın baş naziri Berluskoni, protestocu 1000 qadına "Sizinle yatamamam böyük felaket" dedi.

İngilis qadın müğenni Adele, Rihannaya "Meni isteseydi onunla yatardım" deye mesaj gönderdi.

Birleşmiş Ereb Emirliklerinde bir qadın, sevişmeyen erine 12.2 milyon dollarlıq iddia açdı.

"Şans verilseydi Rihannanı iki hefteliyine Yunanıstanın lezbiyenler adasına aparardım"deyen 23 yaşlı Adele, Rihannanın keçen ilki X Factor performansını izledikden sonra qız yoldaşlarına "Özünüzü bir az eyni cinsli hiss etmir edirsinizmi" deye soruşduğunu da dile getirdi.

Moda dünyasının yeni keşfi olan 18 yaşlı amerikalı model Kate Upton Twittere "Pulun kölesiyem. Pul qazanmaq üçün her yolu sınayaram "deye yazdıqda meşhur bir müğennive bir futbolçu Upton'a bir gece üçün 1 milyon dollar (1.5 milyon TL) teklif etdi.
Belçikada da 'Noelle' taxma adlı 21 yaşlı genc qız, bakireliyini internet vasitesile 45 min sterlinqe (114 min AZN) satdı.





Din müellimi pozğun çıxdı. İngilterenin Buckinghamshire Bölgesindeki Princes Risborough adlı mektebde çıxış eden din müellimi Erin La Porte'nin (26) şagirdin elaqesi olduğu ortaya çıxdı. Porte, 2007-ci ilde şagirdleri ile getdiyi Vyetnam gezintisinde 16 yaşından kiçik bir şagirdin birlikde olduğunu etiraf etdi. Etdiyinden öteri çox peşman olduğunu söyleyen genc qadının vezifesine son verildi.



Sevişmeyen ere dava. Birleşmiş Ereb Emirliklerinde bir qadın, kocalık vezifesini yerine yetirmek sebebiyle yoldaşına 12.2 milyon dollarlıq (18.4 milyon TL) menevi tezminat iddiası açdı. İngilis Telegraph qezetinde iştirak eden xebere göre şexsiyyetiaçıqlanmayan qadın Dubayda görülen mehkemede, "2008-ci ilde evlendik.Evlendiyimizden bu yana heç sevişmedik. Erim ehtiyaclarımı qarşılamır. Artıq susmaq istemirem "dedi.


Şerhler:
riseup [OFF] (14.07.2011 / 20:56)
Boooooy neler olurmuw dunyada))))
_KoMeDiaN_ [OFF] (28.06.2011 / 12:29)
yaxci qizdara can qurban.........
DJ_Telman [OFF] (25.06.2011 / 16:35)
yeqin senin dilin ermeni dilidiki buna sen oz dilimiz demirsen
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7156 / 828