canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Maraqli. . .

1) Bosniyda 32 yaşlı Adnan Klariç ve 27 yaşlı Sana internetde tanış olub. Lakin onların bexti bir az getirmir. Bele ki, onlar “Konfetka” ve “Prins” nikleri ile tanış olur. Ehtiraslı onlayın söhbetlerinden sonra aşiqler görüşmek qerarına gelir. Teessüf ki, onlar ümidsizliye düçar olur ve neticede bir-birilerini xeyanetde günahlandıraraq boşanırlar.
2) 55 yaşlı almaniyalı bir vetendaş internetde 38 yaşlı Rendi adlı bir gözel qadınla tanış olur. Maraqlıdır ki, Rendi heyatda şekildekinden de gözel olub. Ancaq toy günü gözelçe Rendinin kişi olduğu melum olur. Sen deme, onu adı Rendi deyil, Ralf imiş ve o iki uşaq atasıdır.
3) ABŞ-ın Klivlend ştatından olan Danielsonunun heyat yoldaşı detektiv eserlerinden ötrü "sino" gedirmiş. Eri ise onun oxuduğu her yeni kitabın 30-cu sehifesinde eserin qatilinin adını yazırmış. Tebii ki, bundan sonra qadının eseri oxumağa marağı qalmırmış. Mehkemede bunları dinleyen hakim qadını müdafie ederek heyat yoldaşı ile sert davrandığına göre onları boşayıb.
4) İngiltereli futbol azarkeşi Nil Düxart mehkemede boşanması ile bağlı ifade vererken bildirib ki, heyat yoldaşı onun avtoqrafla dolu olan sevimli köyneyini yuyub. Mehkeme qadını vandalizmde teqsirlendirerek onların nikahına son qoyub.
5) 67 yaşlı rumıniyalı pensioner B.Sandu 47 yaşlı qadınla evlenerek onunla düz 8 ay firavan heyat sürüb. Lakin doqquzuncu ayda arvadının pişiyi onun iki sevimli tutuquşusunu yediyine göre onlar yollarını ayırmalı olub.


Şerhler:
Cip-cip [OFF] (09.12.2011 / 15:21)
bunlara gulub kecmek lazimdi.ornek goturmeyek.
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7156 / 883