canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
qizilgulun esrarengiz gozellik sirleri

Tünd qırmızı qızılgül - ehtiraslı vurğunluq hislerin remzidir. İlk baxışdan vurulmaq, sehrlenmek kimi hisleri bu gül vasitesi ile bildirmek olar. Lakin möhkem ve davamlı hisleri bildirmir. En çox bu gülleri Müqeddes Valentin gününde istifade edirler.

Narıncı qızılgül - en gözel dilekler,arzular ,entuziam remzidir.Sevdiyin insana qarşı serxoş edici hislerin yaranıbsa bunu narıncı qızılgüller vasitesile bildire bilersen.
---ayrılıq deyil, temizlik ve saflıq simvolu...

Ağ qızılgül daimi sevginin simvoludur. Daha temiz, hetta ehtirasdan bele güclü hisslerin simvoludur.

Qara qızılgül qem ve ölüm simvoludur. Lakin eyni zamanda yeni başlanğıclar simvolu sayılır. Bezen yeni işlere başladıqda bu gülü hediyye edirler. Yeni bir lahiyede o insana güvendiyinizi, qürur duyduğunuzu bildirir, esla bağlılıq menasını vermir.

Çehrayı qızılgül - zeriflik ve eleqantlıq remzidir. En gözel tebrikleri çehrayı qızılgül vasitesile edirler. Çehrayı qızılgül buketi bir insana olan simpatiyanı, qürur duyğusunu, minnetdarlığı özünde birleşdirir.

Sarı qızılgül - nifret, inciklik simvolu...

Al qırmızı qızılgül - sevgi remzidir. Her zaman sevgini bildirdikde istifade olunan al qırmızı qızılgül güllerin kraliçası sayılır. Eyni anda her zaman minnetdarlıq ve fexr etdikdede bu güllerden istifade edilir. Bu güller menevi sevgi ile eyni zamanda ehtiraslı sevginide bildirir.

Yaşıl qızılgül - alicenablıq, bolluq remzidir. Mes: yaşıl qızılgülden hazırlanmış buket münbitlik simvoludur. Uğur qazanmış insanlar bu gülllere çox deyer vererler - bu balans ve stabillik remzidir deye. Lakin yaşıl qızılgüllerle sevgini bildirmezler, ancaq qısqanclıq remzi kimi verile biler bu güller.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7285 / 703