canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
siz hansindansiniz?

Pozan olmaqdansa,

Qelem olmağa çalışın!

Ve Ya Siz Hansındansınız ?

Qelem ve pozanla insan arasındakı elaqe ne ola biler? Siz bu sualın cavabını aşağıdakı setirlerde tapa bilersiniz. Ele ise buyurun, oxuyun…

İnsan heyatı ya pozana benzeyir, ya da qeleme!

Eger gördüyümüz işlerden sonra bir iz qalırsa, demeli qeleme benzeyirik.. Yox eger kiminse qoyduğu bir izi pozmağa çalışırıqsa, demeli pozan oluruq.

Qelem qiymetlidir. Kimisi qelemi hediyye verir, kimisi de bir xatire kimi saxlayir. Qelemle yazılan gözel eserlerin sayı- hesabı yoxdur. Ona göre de qelemler ölmür.

Pozanlar ise… Pozanlar ise tamam başqadır. Onlar yalnız pozmaq üçündür. Pozan qiymetsizdir. Onu hediyye de vermek olmur. O, pozduqca tekce pozduqlarını yox, özünü de yox edir. Bir sözle pozan pozduqca ölür,qelem ise yazdıqca dirilir.

Pozmaq asandır. Bir adamı, bir fikri, bir hadiseni yaddaşdan pozmağa ne varki? Yazmaq ise çetindir. Çünki, yazmaq hem de bir şey yaratmaq, bir şey qurmaqdır. Bezen yazdıqlarımız bizi bir tarixe çevirir. Eleleri de varki, yazaraq pozduqlarını derk etmirler.

Qelemler varki, şah eserler yaradır. Qelemler de varki, heç yazmasa yaxşıdır. Ancaq siz yene de qelem olmağa çalışın. Pozanların aqibetini yaşamaqdansa, qelemlerin heyatını yaşayın. Yaxşı Yazmaq İse Heç Vaxt Gec Deyil.


Şerhler:
Tinker~Bell [OFF] (05.07.2011 / 08:40)
bir xowuma gelen cumle"O pozdugca hem pozulanlari yox edir,hemde özunu"oldu.day bawgalarnda mena yoxidi.
»Sevgi Mesajları
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6791 / 966