canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
eynwteyinden deyerli meslehetler

Eynşteynden deyerli meslehetler
Oyrenmeyimiz meslehetli olardi.

1-MARAQLARINIZIN ARXASINCA GEDİN:

Menim xüsusi bir qabiliyyetim yoxdur, yalnız ehtiraslı bir maraqcılam. Heyatda maraqlarınızın arxasınca getseniz müveffeqiyyetli olarsınız.

2-EZMİNİZ EN BÖYÜK SERVETİNİZDİR:

Çox ağıllı olduğumdan deyil,problemlerle meşğul olmaqdan imtina etmediyimden bacarıram. Teyin etdiyiniz yolun sonuna çatacaq qeder sebirlisinizmi? Mektub markalarının gedeceyi yere qeder mektuba yapışıq qalması kimi. ..Hayatınızda poçt markası olun ve başladığınız işi bitirin.

3-BUGÜNE FOKSLANIN:

Gözel bir qızı öperken düz ve diqqetli avtomobil istifade eden biri, öpüşün haqqını vermir demekdir.İki atı eyni anda süre bilmezsiniz. Bir şey ede bilersiniz amma her şeyi ede bilmezsiniz. İndiye fokslanın ve bütün enerjinizi bu anda etdiyiniz işe verin.

4-XEYAL GÜCÜ QÜVVET VERİR:

Texeyyül her şeydir. Sizi gözleyen gözelliklerin ilkin halı kimidir. Xeyal gücü melumatdan daha qüvvetlidir. Xeyal gücünüz geleceyinizi teyin edir. Zekanın gerçek elameti xeyal gücüdür, melumat deyil. Bu sebebden texeyyülünüzün kobudlaşmasına heç vaxt icaze vermeyin.

5-SEHV EDİN:

Heç sehv etmeyen insan yeni bir şey sınamamış kimidir. Sehv etmekden qorxmayın. Müveffeqiyyetli olmaq isteyirsinizse etdiyiniz sehvleri üç defe artırın.

6-DEYER YARADIN:

Müveffeqiyyetli olmağa deyil, qiymetli olmağa çalışın. Zamanınızı müveffeqiyyetli olmağa xerclemeyin, deyerler yaradın. Eger qiymetli olsanız müveffeqiyyet özbaşına gelecekdir.

7 -ENLERİ YAŞAYIN:

Men geleceyi heç düşünmürem nece olsa gelecek.Geleceyi nizamlamağın tek yolu bacardıqca indide yaşamaqdır. Ehemiyyetli olan yalnız bunu xatırlamaqdır.

8-FERQLİ NETİCELER GÖZLEMEYİN:
Deli - eyni şeyleri tekrar-tekrar eden ve her defesinde ferqli neticeler gözleyen adamdır. Her gün eyni tekrarları yaşayıb ferqli görüne bilmezsiniz. Heyatınızın deyişmesini isteyirsinizse özünüzü deyişdirin.

9-BİLİK TECRÜBELER VE TECRÜBELERDİR:

Bilik melumat


[1] 2 >>

Şerhler:
riseup [OFF] (14.07.2011 / 20:41)
Deqiq eyinwteyn diyib bunlari? ...
Tinker~Bell [OFF] (05.07.2011 / 18:05)
eynwteyin deyerli meslehetive göre minnetdaram
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7285 / 562