canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Erimle yatmaq menim üçün işgencedir [Araşdırma]

Birinci monoloq

Bilmirem, son vaxtlar tesadüfdendir, ya cemiyyeti doğrudan da narahat etdiyindendir, xeyanetle bağlı yazılarla tez-tez rastlaşıram. Mövzunun maraqlı ve hem de ebedi oduğunu nezere alıb men de bezi fikirlerimi bölüşmek isteyirem.

Ondan başlayaq ki, müeyyen anlayışlar cemiyyetimizde bir qayda olaraq basmaqelib reaksiyalar doğurur. Tutaq ki, “xeyanet” kelmesi cemiyyetde derhal er, ya arvad xeyaneti ile assosiasiya olunur.
Herçend veten ve dost xeyaneti mefhumu da geniş yayılıb. Amma cemiyyetde er-arvad xeyaneti daha çox polemikalar doğurduğundan mehz bu meselenin üzerinde dayanacağam.

İkinci monoloq

Önce deyim ki, menim üçün her şeyden evvel “insanın özüne olan xeyaneti” anlayışı mövcuddur. Pafoslu alındısa, üzr isteyirem. Yeni insan neyinse xatirine, hansısa merikantil marağına göre, şeraite uyğun olaraq tebietine, prinsiplerine, eqidesine xeyanet edir: içinde sıxıla-sıxıla, utana-utana.

“Prinsiplerine xeyanet etmek” deyende eclafları, riyakarları ve bu kateqoriyadan olan insanları nezere almıram. Çünki xudbin heyat terzi onların tebietinden qaynaqlanır. O insanlardan danışıram ki, sonradan “neyise” istemeden etdiyine göre ezab çekir, daim tereddüd keçirir, içinde günah hissi daşıyır. Çünki özüne xeyanet etdiyinin ferqindedir, üzde büruze vermese de, gizlinde özünü suçlayır, özüne ikrah hiss duyur ve s. Amma gelin meseleni konkretleşdirek ve er-arvad müstevisine keçirek.

Bilirik ki, Azerbaycanda maddi, sosial, mental, tenhalıq ve diger sebeblerden ne qeder sifariş üzerinde sevgisiz qurulan aileler var. İndi tesevvür etmeye çalışaq: qadın sevmediyi eriyle – bir heyat yoldaşı kimi borcunu yerine yetirerek intim münasibete özünü zorlayır. Meger bele bir mecburi akt xeyanet deyil? Yeni özüne xeyanet! Bes, kişiler nece? Kişiler de sevmediyi, ola bilsin hetta heç xoşlanmadığı heyat yoldaşı ile fizioloji telebatını ve ya öz varisini doğulması üçün eyni yatağı bölüşür. Fahişe bedenini sataraq pul qazanır, erli qadın heyat yoldaşıyla fiziki


[1] 2 3 ... 5 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7153 / 1034