canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgi Mektubu...Bir Gun 0xuyarsan Sevgilim

Sevgi Mektubu - Bir gün oxuyarsan bunları sevgilim...

Bir gün heyatımdan ördürercesine çıxacaqsan ve men seni daima son günki halınla xatırlayacağam. Senin en gözel halın hansı idi deye düşünürem. İçimden bir ses meni iller önceye aparır. Seni her an içimde hiss ede bilirem. Bunun en yaxşı anıda budur.

Sen ne qeder anlaya bilirsen bilmirem. Amma menim kimi her şeyden ve her kesden uzaq bir heyatın olmasaydı bunun ne demek olduğunu anlardın. Seni anlaya bilirem. Sevdiklerin ve sene destek veren her kesin yanında iken ağlamaq bele senin üçün tebii geler.

Menim üçün mükemmel olan her şey sene tebii gelir. İndi yatmışsan. Bir siqaret yandırmış yatağının başında yaşadıqlarını ve menim sene söylediklerimi ve hetta yaşadıqlarının bir sehv olduğunu düşünürsen. Bilirem qanayan yarayam senin üçün. Bir xeta, bir sehv.

Ancaq sadece olaraq sevmişdim seni. Hele de ağlımdan çıxmırsan. Sonuncu olaraq çıxmayan olacaqsan. Seni esla unutmayacam. Yerlerde sürünüb yox olsam, evlenib uşaq sahibi olsan ve adım bir yana, dünyada olduğumu unutsan bele yene buraxdığın yerde olacağam.

Parkdakı uşaqlara baxıb seni yaşayacam. Seni içimden söküb atmaq, heyatımın qalanını sensiz yaşamağı öyrenmeliyem. O vaxta qeder ki, içim seni gördüyünde heç zaman sızlamasın. Sen utanmalı, sen başını eymelisen. Etdiklerinden utanmalı, ürpedecek qeder üşümelisen yayın qızğın istisinde.

Amma xeyir bunu sene yaraşdırmaram. Sen bunları yaşamamalı, görmemelisen. Qorxma körpeciyim men seni gizli bir yerden seyr eder sonra bir an içinde yox olaram. Sen görmeyeceksen meni. Belke bir gün ortaq bir tanıdığımızdan xeberimi alarsan. Nece biri olduğumu düşünüb üzülersen.

Qulaq asma yalandır. Senin üzülmeyin üçün söylenmişdir. Bir gün yorğun bedenimi semalara daşıyacaqlar bu menim en sevimli günüm olacaq. Sevdiklerimi oradan göre bileceyem. Son bir sevgi son bir firavanlıq tapdım seninle.

Bir qismi insan üçün çox qısa oldu. Menim üçün bir ömre beraber oldu. Men gözlerimde yaşadım bu eşqi ve yene


[1] 2 >>

Şerhler:
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 03:25)
....
Tinker~Bell [OFF] (19.07.2011 / 22:20)
Belki bir gun bawa duweceysen.Ama yox sende o baw yoxdu.Get iwine.
MoNaMoR [OFF] (17.07.2011 / 18:49)
bir gun meni anliyaCagsan
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7487 / 809