canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Seni Heyatimin Harasina Qoyacam?

Seni heyatımın harasına qoyacam ?
Kim biler hansı yuxudasan bu an ? Bir yuxunun en derin yerindesen. Men yanı başında oturmuş, üzünü seyr edirem. Cavab tapa bilmediyim suallar gezişir ağılımda. İndi seni heyatımın harasına qoyacağam?

Bir siqaret yandırdım. Tüstüsü heç olmadığı qeder derin çekirem. Gözlerimi yuxu basdı. Ha düşdüm, ha düşürem. Üzüne baxıram, nece yatdığına, üreyinin neçe defe döndüyüne, hamısını ağılıma yazıram.

Bir azdan gün ağaracaq. Güneşle birge ilk gecemizin sonu gelecek . Qehqehelerimiz, mahnılar, içkiden qalan serxoşluq, söhbetlerimiz, sevişmemiz geride qalacaq. Ya oyanınca hamısını yox saysaq? O qeder sade olmaz deyilmi? Olmamalı! Tek gecelik eşqlere nümune vermek gereyin terefinden xatırlanacaq qeder ucuza bitmemeliyik.

Eşq nece başlayırdı? Unutmuşum, cavabını vere bilmediyim minlerle sual arasına yerleşdirdim bunu da! Bir anlıq olmalı idi, xeyal kimi, beynimde köhne eşqlerimi yada salıraç. Beli! Bir saniye qeder qısa müddetde olurdu. Üreyin içine görünmez ulduzlar düşürdü. Ferq etmeden, gözle görmeden, anlamadan hetta ne olduğunu, aşiq olurduq.

Sevginin bir retsepti var idimi? Yemek terifleri kimi, bir az bundan, 3 qaşıq qeder başqasından qoyanda, lezzetini tutdura bildiyin bir yazımı yazırdı? Ne varsa sevdaya aid, unutmuşam. Küsgün oyandığım seherlerden olmalı. Onları daha çox yığmışam içimde, bu eşq deyilen xeyala yer qalmayıb.

Axışına buraxacağım bu sefer, bildiyim her şeyi unudacağam. Seninle yeniden, ilk defe görürmüş kimi, heç görmediyim bir şeheri gezen heyran gözlerle gezeceyem sevgi küçelerinde. Göresen canım çox yanacaqmı? İlk ayrılıqlar ağır olar. Bu da olmadı, universiteti bitirib, ibtidai mektebe yeniden başlamaq kimi, ne etsense silinmez öyrendiklerim. Tek ümidim, senin derslerinin başqa olmasıdır, yoxsa tekrarlamaq çox darıxdırıcıdır.

Çox bilmek de yorurmuş insanı. Üreyi, ruhu ezib keçirmiş. Çoxbilmişlik bu canım, qeti xettlerle qaralamaq heyatları, her şeyi bildiyini sanan en çox yanılan deyil idimi?


[1] 2 >>

Şerhler:
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 03:24)
..
likey [OFF] (18.07.2011 / 14:03)
super yazmisan derinliklerdedi bunun menasi
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7478 / 903