canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Bürclere göre qadınların kişilerden gözledikleri

QOÇ BÜRCÜ QADINI
Qoç qadını, bir kişiden qorunmağı, güdülmeyi gözlemez. O, heyatında öz yolunda geden güclü bir qadındır. Bu yolda ona yoldaşlıq edecek, özü kimi güclü bir yoldaş ister. ONA teqdim edeceyiniz romantik bir axşam yemeyi, tebii gözellikler içinde istirahet etme tesisinde tetil tekliflerine isti baxmaz. Birlikde izleyeceyiniz bir basketbol oyunu ve ya Bungy-jumping gösterisine qaçaraq gelir. Şefqet ve sevgi yerine ehtiras seçer. Özü kimi aktiv, güclü ve azad kişileri sever.
Qarşı qoya bilmeyeceyi teklif: "Paraşütle atlama kurslarına gedirem, sen de gelirsenmi?" )))




BUĞA BÜRCÜ QADINI
Buğa bürcünün qadını, evvel eşq ve sevgi ister. Sonra ise "pul" deyecek. O, heyatın gözelliklerinden ola bildiyince faydalanmaq isteyen heyat dolu bir qadındır. Bunun üçün de gec ve ya tez pulun lazımlı olacağını biler. Çalışqandır, birlikde olduğu kişinin de çalışqan olmasını ister. ONun üçün birlikde qazanılan servet, birlikde dadılacaq gözelliklerdir. Tebieti, heyvanları, uşaqları ve bu zövqleri de onunla paylaşacaq kişileri çox sever.
Qarşı qoya bilmeyeceyi teklif: "Axşamkı devetden evvel bir zergere uğramağa ne deyersen?" ))))




EKİZLER BÜRCÜ QADINI
Bu hava qadını davamlı eyni adamla eyni dam altında yaşayarken görmek çetindir. Buna göre qısqanc bir kişiyle esla birlikde ola bilmez. Onun kiçik de olsa eşqbazlıqlarına göz yumacaq biriyle rahatlayar. Bu, onun üçün bir oyundur. Bu oyunu onunla paylaşacaq kişilere derhal maraq duyar. Bunun yanında, özüyle uzun uzun danışıb mübahise edecek ağıllı ve medeni kişilere de xeyr demez. Çünki bu ağıllı qadının davamlı beyin gimnastikası etmesi lazımdır. Ruhu her yaşda genc qaldığı üçün, orta yaşlarında genc kişilerle birlikde olmağı sever. Ömür boyu seyahet ve eşqbazlıq ede bilecek bir kişiye xeyr demez.
Qarşı qoya bilmeyeceyi teklif: "Bu hefte sonu mensiz bir tetile ne deyersen?" ))))




XERÇENG BÜRCÜ QADINI
Xerçeng qadını, bir kişiden; evvel özüne, sonra da uşaqlarına ata olmasını gözleyer.


[1] 2 3 4 >>

Şerhler:
ADU_girl [OFF] (23.02.2012 / 01:02)
oglaq - superdi
_CRaZy_QueeN_ [OFF] (18.07.2011 / 15:53)
sir burcu
MoNaMoR [OFF] (18.07.2011 / 00:19)
dol4ayam ] duzdu]
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7153 / 1057