canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Men sadece İnanmışdım...

Inanmisdim
Inanmisdimki sen ve men ola bilerik deye
İnanmisdimki seninle olacag her gunum
İnanmişdimki menli duşuncelere......senli bagişlara qovuşacagiq
İnanmişdim, saflig elemişem, senli menli duşuncelerde xeyala qoşulmuşam anlamamişam, getdikce getdiyim yola baxmamişam sadece inanmişam..
Men aldanmişam senli olmagimla aldatmişam ozumu, bu duşuncemle tekliyimi gormemişem men nece inanmişam?
Axi inanmagdir sevginin temeli men men inanmişdim sevgime hardadi sevgim? Hardasan inandigim ey kes hardasan? Mene baxmayan baxişlarinami inandim? Menim olmayan ureyinemi? axi hardasan?
Sen menim olmayan bir dunyadasan, menim olmadigim meni yaratmadigin o dunyadasan, o dunyadaki men her gun dahada nifret elediyime inandiriram ozumu. Axi niye inanaraq kecir gunlerim? severken inanmisdim axi niye indi inandirimki ozumu unutmusam seni İnanmaqdirmi heyat? Inamişdim sevgine, sene bes mene qalan ne oldu? Senzi keçen bu anlar sene yazilan bu yazilar senzisliye inanmag bunlar idimi mene qalan? bos inanclar imiş.........
Sen inanmag nedir bilmirsen!!! Men inanmisdim mene baxan guven veren gozlerine,men inanmişdim seni yaşayacagima,Men inanmişdim bir gun gece 3-de meni sevdiyini deyeceyin o gune,men inanmişdim seni nece sevdiyimi başa duşeceyine, men inanmişdim inanmişdimki dainşa bilmesemde deye bilmesemde seninle nefes aldigima inanacagina inamişdim.
Sene olan butun inanclarimi oldurdun ...Bir gun heyat pencerenden boylansan eyer men olan yola , sen neleri oldurduyunu onda bileceksen sen senin olan gul baxçasini, meyvesi olan agclari, guneşin istilik verdiyi bulagi, sene baxan, inanan gozleri oldurdun. Sen menim cennetimi oldurdun.
Men sadece İnanmişdim....


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7153 / 1036