canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
"Ağılsız" telefonlar üçün Facebook

Facebook mobil bazardakı payını artırmaq üçün ağıllı olmayan telefonlar üçün de tetbiq neşr edir.

«Ağıllı» telefonlarda (smartfonlar) çox istifade olunan Facebook, bazar payı onlardan çox daha böyük olan «Ağılsız» (normal) telefonlarda da var olmaq isteyir. İstehsalçılarla görüşmeler eden firma, «normal» telefonlarda da istifadeçilere çatmaq isteyir.

Mashable saytının xeberine göre 'ağıllı' olmayan telefonlar üçün de application teqdim etmek isteyen firma, 2 min 500 ferqli telefon modelinde işleye bilecek şekilde proqramlar yaza bileceyine dair söz veren Snaptu ile razılaşdı.

İyun 2010 etibarıyla, dünyadakı cib telefonlarının 79%-ini «normal» telefonlar teşkil edir. Bu nisbet Hindistan ve Çin kimi ölkelerde, Afrika ve Orta Asiyada çox daha yüksekdir. Eyni zamanda Azerbaycanda da normal telefonlar daha çox istifade edilir.

Yeni app. neşr etdikden sonra bezi ölkelerdeki operatorların 90 gün boyunca Facebook tetbiqi yoluyla edilen data transferinden ödeniş almayacaqları da ifade edildi. Firmanın Mobil Proqram Direktoru Mark Heynen, bu gün proqramın neşr olunduğu ölkeleri Şri Lanka, Ukrayna, Polşa, Sinqapur, Seudiyye Erebistan, Honq Konq, Tunis, Dominikan Respublikası ve Ruminiya olaraq açıqladı. Bu ay sonuna qeder Kanada, Hindistan, Meksika, Braziliya ve Bolqarıstanda da proqramın teqdim edileceyi ifade edilir. Bunun Azerbaycanda ne zaman teqdim edileceyi ve ya ümumiyyetle teqdim edilib edilmeyeceyi ise bilinmir. Yeni proqramdan istifade eden istifadeçilerin data trasnferleri zamanı 90 günlük trial versiyası olub olmayacağı sual altındadır.


Şerhler:
MoNaMoR [OFF] (19.07.2011 / 09:19)
menim tel agillidandi
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7149 / 1104