canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Her Weyin Yalan

Senin her şeyin yalan,sene heç bir şey söylemek istemirem.Bütün sözler qeyri-kafi,heç bir şey yazmaq istemirem.Engin denizlere kulaç atdığım,üstüme göyqurşağını ehate etdiyim bu eşq yalanmış.İndi qaranlıq sularda boğuluram.

Ne yana dönsem yalan,gülüşler yalan,vedler yalan,insanlar yalan.Men senimi sevdim,senin gözlerinlemi baxdım dünyaya,böyük bir yalanı seninlemi yaşadım?...

Gözlerine baxdığım zaman cennet bağçasına keçerdim.Bir aldatmacaymış,pis bir yuxu,pisliyin bele bir üzü vardır,bir görünüşü.Amma en beteri buymuş,bu aldatmaca.Bir nağıl olsaydın razıydım,bir şeir olsaydın,alıb saxlardım.

Gözel bir üz qalardı senden geriye.xoş bir xatire.Amma heç bir şey qalamadı.Bir yoxluğu ferz etmişem,bir heçe sarılmışam.Sehrada ilğım bele deyilsen,İlğımın bele gizli işığı vardır.Sen ise işığı udan kor bir quyu.Men kor quyularda qaynaq suyu axtarmışam.

Nece olsa biterdi bu eşq.Amma unudulmaz bir xatire,gencliyin gözel bir anı olaraq qalsaydı.Sen heç bir şeyin deyerini bilmedin.Kökün çürük,yarpağın kül,meyven zehermiş.Men seni sevginin yerine qoymuş aldanmışam.Qebahet sende deyil,men insan tanımamışam.Sen nifret etmirem,çünki sen onsuzda yoxmuşsan.Esil nifret edilecek adam menem.Kiçik bir toz denesini bir cevahirat sanmışam.

Senin xeyanetin mene qoymadı.Meni qehr eden,meni yox eden,meni min pişman eden tek şey,bir eşq yaratmış tek başına yaşamışam.Sen onsuzda yoxsan ki senin neyine yanım?....

P.S:YALANMIŞ her bir şey:(((Söylesem faydasız susmam imkansız.


Şerhler:
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 03:19)
Twk
Tinker~Bell [OFF] (21.07.2011 / 02:27)
Yalan ve ya Dogru.Artig hec bir wey evvelki tek olmayacag.
MoNaMoR [OFF] (21.07.2011 / 01:28)
yalan?mence y0x
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7478 / 904