canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
o biri meni sevmeli ve sevmek nedi bilmeli

Bundan sonra birisi olacaqsa heyatımda,herşeyiyle istediyim kimi olmalı.Deyer bilmeli,ve güvene bilmeliyem her sözüne.Meni bir gün buraxıb gedecek qorxusunu yaşamamalıyam.İçden ve tebii halımla sevmeli meni.Yanında qısılmamalı neceyemse eleyem deye bilmeliyem.Ayrı qeyride ola bilmemeli aramızda.Senin,menim cümleler keçmemeli,ne varsa bizim olmamlı.
Yoldaşlarıyla menim ayrı-seçkiliyimi ede bilmeli.Yeri geldiyinde mene qarşı onları,onlara qarşıda meni müdafie ede bilmeli.Getdiyim geldiyim yerleri soruşmalı,onun meni gün boyu düşündüyünü hiss etmeliyem.Maraqsız olmamalı,ne edirsen et dememeli esla.Menim sevgilimse her etdiyimden xeberi olmalı.Sıxmamalı onu "Bu gün ne etdin?" Suallarım.Kimlerle olduğunu,onların kim olduğunu bilmeliyem.Menden gizli heç bir işi olmamalı.Etdiyi şey sehf bele olsa,mene bunu dürütlükle söyleye bilecek qeder sevmeli meni.Sehflerimi demeli susmamalı.
Bilmeliyemki arxamda bir nefes var her zaman.Qorxusuz olmalıyam o yanımda olunca.Ona güvenmek kimi deyilde,ne gelirse gelsin başıma tutabileceyim bir budağım olsun deye.Men ağladığımda sebebini soruşamamlı üsteliye -üsteliye.Hem ağlayıb hem onun suallarına cavab vermemeliyem.Aça bilmeli mene o isti qollarını.Qollarında dayanmalı ağrım.Her neyse sebebim sonu olmalı onun qolları.
Bilmeli sevginin ne hiss etdirdiyini.Yaşayacaqsa sevgini sonuna kimi getmeli.Olacaqsa bele biri olmalı.Ve tek o,hemişe o ola bilmeli.


Şerhler:
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 03:18)
Twk
Noqte [OFF] (22.07.2011 / 17:53)
salam,senin butun meqalelerini oxudum... Eslinde psixoloji aspektden bunlar yazilardir,senin xususiyyetini tecessum etmiw kimi gorune biler... Amma bu son meqalene gore eger sen bir insana bu qeder deyer vermiwdinse,yeni birisine bu qeder deyeq vere bilmersen esla.umidvaram realda hemin bu cur oglani taqib bu yazidakilar kimi xow unsiyyet ve munasibete sahib olarsan...
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7478 / 902