canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sen Menim Izah Ede Bilmediyim En Gozel Hekayemsen

Seni bir gün seveceyem.Xeberin bele olmayacaq...Yalnızlığımı şekilinle paylaşacağam..Anlamayacaqsan... Gözlerine şeirler tökeceyem...Oxumayacaqsan...Her şey istediyin kimi dostca qalacaq...Bir gün yollar ayrılsa vedasız çıxacağam heyatından.Getdiyimi ferqine varmayacaqsan.Dedim ya xeberin bele olmayacaq ağrılarının ortağı xoşbextliyinin parçası olacağam tesirlenmeyeceksen...Belke sende seveceksen o zaman men olmayacağam yanında.Kederleneceksen...
Xatirelerde axtar meni...Sevişdiyimiz gecelerde!İstemirem... xeyr! Sevme meni yaraşmaz..Ne sevgilimsen ne de dostum...Sen bir yalan sen bir nağıl Sen menim izah ede bilmediyim en gizli hekayemsen..!!!

Senden sonra heç ağrım olmadı...Ne deliliyim qaldı SEVDA`ndan yana ne de eşqe inancım bir damla ...Halbuki men seni severken heç acı çekmemişdim .Ne oldusa, sen meni sevince oldu...Bir zaman varlığını arzulayan qelbim yeri geldi yoxluğunu axtardı dayandı...Teessüf, sevilme müddetini özün qısaltdın.Artıq dönmesense de olar ...Hem sen, yoxken daha gözel idin !!!


Şerhler:
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 03:18)
.
MoNaMoR [OFF] (21.07.2011 / 01:23)
sen ele burda qal
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7478 / 899