canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Getdin

Men arxandan sadece baxdım,amma deyilecek o qeder sözüm var idi ki,sene."Gedersen yaxşıya aid ne varsa içimde yox edeceyem.Gedersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha heç bir kes yandıra bilmeyecek.Gedersen qaranlığa mehkum edeceyem günlerimi,ve o qaranlıda yolumu itireceyem" deyeceydim sene.Deye bilmedim....

GETDİN...
Gedişini görmemek üçün gözlerimi yumdum.Amma yandı içim.Tutub qollarımı ayırsalardı bedenimden bu qeder yanmazdı canım.Acım göz yaşı olub axmalıydı gözlerimde.Ağlaya bilmedim.

GETDİN...
Getme deye tutmaq lazım idi ellerinden.Ellerim deyilmiydi ellerini her tutduğunda üreyini titreden?Bilirem yenede titreyerdi üreyin.Bir defe toxunsam,bi defe tutsam ellerinden,Getmek üçün yığdığın bütün cesaretin itecekdi.Tuta bilmedim.

GETDİN...
Bir dağıntı kimi idi gedişin.Sen addım addım uzaqlaşarken menden.Yıxılıb qaldı bedenim olduğu yerde.Bu qeder zeif insan deyildim men qalxmalıydım.Qalxa bilmedim.

GETDİN...
Halbuki,geldiyin gün gedeceyini bilirdim.Hazırdım gedişine,heyatdan oğurladığımız zamanları yaşayırdıq ve o zamanlar bitecek sen ise gedecekdin.Ve men senin gedişinden sonra heyatıma qaldığım yerden davam edecekdim.Davam ede bilmedim.

GETDİN...
Bir söz dedinmi gederken? "Qal" demeyimi istedinmi?,Son bir defe "seni sevirem" dedinmi?,"Belke bir gün qayıdaram" deyib bir ümid verdinmi?.Eşide bilmedim.

GETDİN...
Hara getdiyin vacib deyildi.Minlerce kilometir uzaqda olsan,iki üç metir yaxınımda olsanda artıq ferqi yox idi.Artıq menim deyildin ve bu düşünce meni öldürürdü.Xilas olmalidim senden,sevginden.Ola bilmedim.

GETDİN...
Seni unutduğum insanların arasına qatmalıydım.Xatirelerini bir sandığa qoyub,heyatın bir ucundan tutmalıydım.Bu sevgiye nöqte qoymalıydım.Qoya bilmedim.

GETDİN...
Bilki,seninle birlikde sevdanıda daşıyacağam üreyimde.Bilki,seni heç unutmadım.
Teşekkür Et!


Şerhler:
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 03:09)
....
MoNaMoR [OFF] (20.07.2011 / 22:57)
getme diye bilmirem
Tinker~Bell [OFF] (20.07.2011 / 21:16)
Geden men idim ama gunah senin idi...Eger gedene qalan mane olmursa bu sevgi coxdan yox olubmuw....
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7472 / 1018