canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Coca Colanin Faydalari=))

İçdiyimiz Kola İle Elaqedar Ehemiyyetli Melumatlar :


Sıxılmadan ve Diqqetle oxumanızı tövsiye edirem.

Böyük bir ehtimalla az sonra oxuyacağınız bir çox şeyi siz onsuzda daha evvelden bilirdiniz ya da bilmeyenler "davaye burdan, axmaqlıq" deyecekler. Eger ele olduğunu düşünürsünüzse, burada izah edilenlere inanmadınızsa sınağı bir cola puludur. Yeni bir qutu Coca Cola ve ya Pepsi.
Gelek COCA COLA ve PEPSİ ile ne kimi praktik işler ede bileceyinize:

TUALETİ TEMİZLEMEK ÜÇÜN:
Bir qutu kolanı unitazın içine tökün. Bir saata qeder gözleyin ve sifonu çekin. Koladakı sitrik turşu tualet başındakı lekeleri yox edecek.

XROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERİNİ YOX ETMEK ÜÇÜN :Avtomobilin tamponunu Coca Cola''ya batırılmış bir siqaret paketinin içindeki alüminium folyosuyla yaxşıca ovun. Tertemiz olacaq.

AĞI QÜTB BAŞLARINDA ÇAPAĞI TEMİZLEMEK ÜÇÜN :
Bir qutu kolanı qütb başlarına tökün ve bütün çapaq yox olsun.

PASLANMIŞ BİR CİVEDANI SÖKMEK ÜÇÜN :
Coca-Colaya batırılmış bir bezi bir neçe deqiqe paslı civedeni tetbiq edin. Bir neçe deqiqe sonra rahatlıqla dönecek ve çıxacaq.

PALTARINIZDAKI YAĞ LEKESİNİ ÇIXARMAQ ÜÇÜN :
Bir qutu kolanı lekeli geyeceklerin üstüne boşaldın, yuyucusunu elave edin ve her vaxt yuduğunuz kimi yuyun. Coca- cola yağ lekelerinin yox olmasına kömek edecek.

Ayrıca avtomobil ön şüşelerindeki her cür quş pisliyi yapışan sineklervaya ağaclardan tökülen toz , polen, yapışqan maddelerin çıxarılması en yaxşı madde COCA COLA + PEPSIDİR.

Heee... isteseniz bu çox qüvvetli temizleyicinin geriye qalanını içe bilersiniz. Baxın bu da bir fayda. Fayda ise eger??? Yaxşı nedir bu Cola''nın bu qeder tesir edici temizliklerde bele istifade edile bilmesinin sebebi?
Coca-Cola ve Pepsi''nin ortalama pH deyeri 3.4 dövr. Bu turşusu da dişleri ve sümükleri eritmek üçün kifayetdir. Temizliklerde bu qeder tesirli olmasının sebebi budur. Esline baxsanız Cola ile dünyada kimsenin tövsiye ede bilmeyeceyi KARBON 4 OKSİD içirik. Hansı ki, bu çöle atmaq


[1] 2 >>

Şerhler:
Larry [OFF] (02.03.2012 / 16:58)
Bırde cola zad ıcen deyılem..
-=TA_LE=- [OFF] (22.07.2011 / 09:22)
maraqlidi men ewitdiyime gore Lezva nida eridir.
Vesper [OFF] (21.07.2011 / 23:14)
Bütün qazli ichkilerin terkibine karbon 4 oksid CO2 var
Bu onun xarab olmamasi üchündü , turshulugu saxlamaq üchün
Bele ki CO2 polietilen qaba vuruldugunda su ile birlesherek H2CO3 turshusunu yaradir ve qapaq pssssss deye achilanda, bu turshu davamsiz oldugundan yeniden CO2ye ve suya parchalanir ve bu sesi chixarir
Yeni karbon 4 oksid söhbeti fuflo söhbetdi
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7149 / 1098