canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Neye benzeyir?

Köhne sevgili ile tekrar bir araya gelmek, hamımızın ferqli proseslerde qiymetlendirdiyi bir veziyyetdir.
Geri dönmek ve buraxdığınız yerden davam etmek çox asan olmazmı? Ya olmasa? Size köhne sevgilinize geri dönmemek üçün etibarlı sebebler:

Döyüşler eyni: Sizin hele ses-küy etdiyinizi düşünür. Mesuliyyetsizce serxoş olmasına qatlana bilmirsiz. O sizin en kiçik şeylere bele böyük reaksiyalar verdiyinizi düşünerken, siz de onun mübahise esnasında soyuq davranaraq kobudluq etdiyini düşünürsünüz. Yeniden bir araya gelmeyi nezerden keçiren cütler, ümumiyyetle yalnız yaxşı zamanları düşüner; Yaxşı amma ya bir-birinizi öldürmek istediyiniz zamanlar?

Artıq fiziki cazibe yox: Bir yere qeder onsuzda hamımız köhne sevgililerimizi sevmeye bilerikmi? Amma bu hele başımızı döndürdükleri menasını vermez. Arzu ve ehtiras elaqe müddetinde sıxlığını itirer. Bir de ilk defe toxunduğunuz bir tenin sebeb olduğu heyecanı ağılınıza getirin.

Diger variantlar diqqetinizi çekmişdi: Hele köhne sevgilinizle maraqlandığınızı eminsinizmi? Amma başqaları ile eşqbazlıq etmedinizmi? Hetta birlikde oldunuz ya da olmaq istemedinizmi?

En ümumi meselelerden biri öhdesinden gelmemek: Elaqenin xatiri üçün ferdlerin onlara dair deyişdirmeyi qebul edeceyi şeyler ola biler. İki terefin de memnun olacağı fedakarlıqlar ... Amma bezi şeylerin danışılaraq ya da inkar edilerek öhdesinden gelmek olmaz.

Onu onsuz a çoxdan unutmusunuz: Romantik olaraq yolunuza davam etdiniz. Yeniden birlikde olmanız, gördüyünüz bir filmi tekrar seyr benzeyecek ve elbette sonunu bilirsiniz.

Yoldaşlarınız ve aileniz ondan nifret edir: ayrıldıqdan sonra onun haqqında etrafınıza izah etdiyiniz pis şeyleri unutmayın. Ve netice olaraq, ona geri dönmenizi de kimsenin hörmet ile qarşılamasını gözlemeyin. Siz bağışlaya ya da unuda bilersiniz amma sizi seven insanlar bunu ede bilmeyecek. Çünki yeniden bir araya gelmek her zaman pis bir fikirdir: 99 nisbetde pisdir, bu gerçek bir statistik!

Köhne sevgiliye geri


[1] 2 >>

Şerhler:
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 03:05)
....
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7472 / 1016