canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Ewq,bir deqiqeni ala bilerem?

Eşq, bir deqiqeni ala bilerem?
Lütfen...
Bir deqiqeni ala bilerem, eşq? Bir az sual verib susacam.. Sen ele edirsen ki, qanadlandırırsan insanları. Men sene inanım yoxsa insanlara?
Sen varken insanın yanında melekler eskik olmazmış dualardan. AY periye dönermiş kepeneyin qanadında.. Bir yuxu olub girersenmiş yuxuya... Sen çoxmu güclüsen, eşq?


Seni yaşadımı insan titreyermiş, qorxarmış uşaq kimi teklikden... Hamı bir şekil çekermiş üreyinin divarına.. Üreyine sancılar girer qıvrılar amma heç bir şey deye bilmezmiş. Senin adın ne eşq?

Sen varsansa.. İki neferlik olarmış insan. Hemişe iki neferi düşünermiş. İki nefer yatar, iki nefer durarmış. Yene iki nefer böyüyer, iki nefer ölermiş. Sen neçe neferliksen, eşq?



Bezen günah olarsanmış, bezen ümid... Kimisinide vurarsanmış üreyinden. Nefes ala bilmez insan, tanıya bilmez dünyanı, özünü sonsuzluğa buraxıb yalvararmış geceleri... Yoxsa sen qatilsen eşq?

Kino perdesi kimiymişsen, her rolu oynayarmışsan... Seninle güler, seninle ağlarmış her kes. Heç kesin üreyini boş saxlamazsan. Mende.. mende gelsem? Filmin adı ne, eşq?



Seherleri sevmez, geceleri ağladar, ulduzlar söndürersenmiş, ürekleri qanadarsan, gözlerde yaş olarsan. Gündüzü geceye dönderersen... yoxsa sen gecesenmi, eşq?

Kepenek qanadına, göyqurşağında taparsanmış özünü. Növ növ çiçek olar.. En usta ressam bele bilmezmiş senin rengini... Senin rengin ne eşq?


Saatlardır soruşuram... Susqunsan deniz kimi.. Ne olar danış..
Sen nesen, kimsen eşq?..


Şerhler:
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 03:03)
.
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7472 / 1018