canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Bes Indi?

Düşünürem... Bütün bunların axırını düşünürem... Bundan sonrasını düşünürem... Varmı ki bundan sonrası, VARMI Kİ? Ne qeder vaxt keçib ardan, bir bax gör ne qeder... Hele de elesi var bilmir getdiyini heyatımdan. Deye bilmedim ayrıldığımızı, dilim gelmedi. Gel sen denen her şeyi men deye bilmedim. O qeder derd yükledinki mene, ne edeceyimi bilmirem bu yüklerle.


Amma sevmişdin meni. Bilirem... Bes indi niye bele oldu? Nece bele oldu? Seni menden alan düneni heyatımdan sile bilseydim. Keçirdiyimiz illere yalvardım qayıt dedim, qaytar onu dedim. Qaytar mene onlu günlerimi yalvarıram.


Sevirem seni. Heç dayanmadan sevecem seni, bunu bilmeyeceksen. Sessiz ağlayacam görmeyeceksen. Sen de sevmisen bilirem. Bes onda niye bele oldu axı? Niye? Başını yastığa rahat qoyursanmı? Sende unutmuşdum men evveller xeyal etdiyim heyatı, sende unutmuşdum men unutmağı. Heç olmasa SEN unutma meni.


Belke de zövq alırsan bu dönük bextimden. Belke de küseceksen, heyatda tek qalacaqsan. Rahat deyilem, rahat ola bilmirem. Rahatlıq tapmır üreyim menim. Fikirleşirem... Neyleyerem senden sonra???


Şerhler:
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 03:00)
..
merysell [OFF] (31.07.2011 / 15:16)
bes indi hardasan,kimlesen diye fikirlewmirem.bu suallar mene gulmelidi,cunki dawidiqim qelbda birisen,soruwsalar bes indi orda neynisen? CAVABIM BU OLAR,bir vaxtlar gøzumun görduyu dunya iwiqim,canimdan artiq sevdiyimi qara qelbimda dawiyiram
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7478 / 907