canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Vaxt Catir .Elvida!

Vaxt çatır Elvida...

Her bir şeyin sonu geldiyim kimi seninlede biz yolun sonundayıq. Arıtq 2 ile yaxındıkı bir yerdeyik. Pis günümde mene teselli, yaxşı günlerimde sevincimi seninle bölüşdüm. Senden ayrılmaq sadece her şey açıq ortadır. Çox deyişmisen çox. Evvelki kimi deyilsen. Bilmirem zamanmıdır seni deyişdiren yoxsa ? ....



Bilirsen seni itrmek istemirem? Çox doğmasan mene, bu aylar , iller erzinde ele öyreşdimki sene... Ayrılmalıyıq çünki heyat bele teleb edir.



İlk defe seni tanıqım gün çoox sevinirdim, çox xoşbext idim. Geldiyini bile bile yolunu ele sebrsizlike gözleyirdimki. Seni başqalarından çox ferqli biri hesab edirdim, ama indi neinki ferqlisen , çox pissen.



Yoruldum senden. Bezdim senden. Nifret edirem sene. Her gün 1 sebeb meni esebleşmeye vadar edir. Elim gelmir seni yad ellere verim, ama bilki mecburam buna . Ama heç vaxt unutmaycam seni. Sen menim ilkimsen .



Sondayıq.... sadece bextim getirbki yazdıqım sözler hansısa 1 insana yox, meni bezdiren komputerme aiddi. Artıq sene antivurslar bele tesir etmir. Her defe donmaqına, vaxtsız sönmeyine sebrim yoxdu. Bağışla. Ama bilirem yenisi seni çox yaxşı evez edecek. Sebeb belke ramının azlığıdır, ama bağışla ddr2 yada ddr3 olsaydın seni itirmek elede çetin olmazdı. Ama Bağışla qane etmirsen meni. Ne istediym proqramları, oyunları yüklüye bilirem, nedeki lazım olanları rahat istifade ede bilirem. Eşyam olsanda çox istiyrem seni, darıxdığımda hemişe yanımda sen olmusan. Bunları itirmerem. AMMA Kİ, Vaxt çatır, Elvida...


Şerhler:
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 03:00)
......
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7479 / 898