canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Paris Macerasi

165 nomreli otaq... Otaq sessiz... Çarpayıda bir nefer oturub....

Başını ellerinin arasına alıb, aram-aram nefes alır,azacıq başını qaldırıb stolun ustundeki saata baxdı. Sekkize bir deqiqe qalırdı. Otaq qaranlıq idi. Uşaqlıqdan işığı sevmirdi. Çölde yazın serin kuleyi esirdi. O,eynindeki penceyi cıxararaq bukdu ve carpayidakı cox nazik yastığı kenara cekdi. Bükülü penceyini başının altına qoyub uzandı. Qefilden eşidilen xışıltı bele onun fikrini yayındırmadı. Amma yenede sol eli titreyirdi.Dodaqaltı mızıldanaraq, çarpayinin yanında dolabçanen uzerindeki jurnalları qarışdırdı. Jurnalı bilaixtiyar açaraq bir mövzünu oxumağa başladı. "Seks ya neşedir, ya da cehennem ezabı" sona qeder çatdırmadan jurnalı yerine qoydu. Ayağa qalxdı,tereddüdle ve leng hereketle güzguye yaxınlaşdı. Qapının desteyi aşagı çekib cıxmaq isterken,telefon zeng çaldı. Qapı azacıq aralı qalmışdı,"desteyi götürümmü?" deye fikirleşerken artıq telefon 5-6 defe zingildedi. Seçim qarşısında çox qalmadı ve qapını örterek otaqdan çıxdı.


Otelden çıxar-çıxmaz derinden nefes aldı. Eli ile saçını qarışdırıb yola düzeldi. Amma qarşıdaki skamyada tanış bir sima gördü. Başıaşağı veziyyetde sol barmağındaki üzükle oynadığını sezdi. Amma yaxınlaşmaq istemedi. Eslinde o qızı simasından deyil,birlikde gedib "PRADA"ünivermağından aldıqları penceyinden tanımışdı. Qerarsızlıq içinde boğulurken qız başını qaldırdı, onların baxışları toqquşdu. O sekide çox dayanmamaq üçün skamyaya yaxınlaşdı, hemişeki kimi,sol terefinde oturdu. Sağ qulağı zeif eşitdiyi üçün hemişe qarşıdakı şexse sezdirmeden onu solu ile gederdi. Bu defe de enenesine sadıq qaldı...
-"Ele bil indi danışacaq" deye her ikisi fikirleşirdi ki, getdikce serbest şekilde oturuş ve susmaq narahaçılığa ve nefesin tengimesine sebeb oldu.
O teredüdle iki defe öskürerek dedi : Zeng eden sen idin?!
-Qız halını pozmadan qısacasına başı ile müsbet cavab verdi.
Sonra başını qaldıraraq oğlanın üzüne baxdı. O heç vaxt bele ecaib-qeraib oğlana rast


[1] 2 >>

Şerhler:
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 03:00)
. .
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7479 / 898