canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Belke siz bilersiniz?

Bütün sevgiler kimi, onların da sevgi hekayeleri gözel başlamışdı.
Tesadüfü tanışlıq onun heyatını tamamile deyişdi. Bu güne qeder yalnız filimlerde gördüyü mehebbet indi onun öz başına gelmişdi. Herden bacısına – Ele bil görünmeyen qanadım var, buludların üstündeyem.
Gizli görüşler, evden çıxmaq üçün şirin behaneler, sevdiyinden aldığı xırda hediyyeler, qulağa pıçıldanan gözel sözler onun heyatının menasına çevrilmışdi. Xoşbext idi.
Oğlan ona evlenmek teklif etdende ise eve qaça-qaça gelmişdi. O qeder xoşbext idi ki, az qalırdı yoldan keçene de öz xoşbextliyinden pay versin.
Ata-anası tanımadıqları adama qız vermek istemirdi. Anası qızının sözünde qerarlı olduğunu görüb oğlanın ailesini araşdırmağa başlayır. Oğlan haqqında xoşa gelen heç ne eşitmir. Qızını çox dile tutur, başa salmağa çalışır, qız ise ne görmek ne de eşitmek isteyir.
Bir gün evde mektub qoyub oğlanla qaçır. Ona ele gelirdi ki, O öz xoşbextliyine, seadetine doğru qaçır.
Evlenirler. 6-7 ay sonra valideynleri de qızlarını bağışlayırlar. Her ne etmiş olsa da övladları idi. Onların xoşbetliyi balalarının xoştbext olmasında idi.
Bir defe bacısı dememiş onlara qonaq gelende qızın gözünün üstünün şişib, bir gözunü tamamile bağladığını görür. Qız pillekenden yıxıldığını deyir. Şübhelenen bacı tez-tez qonaq gelmeye başlayır. Bacısına heç ne demek istemeyen qız her defe gözünün şişini, göyermiş sifetini, partlamış dodağını bir cür izah edirdi. Qızın inkar etmesine baxmayaraq bacısı onu bu güne salanın eri olduğu çox gözel bilirdi. Bir gün qız axır ki, bacısına erinin içkiye çox meylli olduğu, en pisi ise içende aqressivleşib eline keçeni sındırıb dağıtdığını deyir. Onda olan bu xüsusiyyeti toydan bir az keçmiş öyrendiyini deyir. Qız erini sevdiyini, ona kömek etmek istediyini, hetta hekimle danışdığını da deyir. Ona göre bacısına yalvarır ki, valideynlerine heç ne demesin. Bunun müveqqeti çetinlik olduğunu, erinin mütleq müalice olunub sağalacağını deyir.
Bacısı gelib her şeyi valideynlerine


[1] 2 3 >>

Şerhler:
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 02:59)
.
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7478 / 900