canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sene qarwi olan hisslerimin adi yoxdu

Seni gördüyüm ilk günden vuruldum sene. Bilmirem o gün içimden qeribe hissler keçmişdi çox xoşuma gelmişdin. İllerdir keçib her defe seni görende hemin ilk seni gördüyüm günün heyacanını hiss edirem. Bilmirem ne celb etmişdi meni... ama bilirsen? Vurulmuşam sene.

Sene qarşı olan hisslerimin adı yoxdu ama bilirem aşiqem sene



Dünen kimi yadımdadı.... Nece elçatmaz idin menim üçün... Qarşılaşdıqımz anlarda sen menden mende senden baxan gözlerimizi gizledirdik... Seni 1 san görmek üçün pencernin qabağından heç keçmezdim. Çox darıxrdım senin üçün. Gözlerim ancaq seni axtarırdı...

Sene qarşı olan hisslerimin adı yoxdu ama bilirem aşiqem sene




Seninle başqadı, seninle olanda xoşdu mene. Gelib gedeceyin vaxtı bile bile başqa birsini görerken sen olduqunu zenn edib heyacanlandığım , seni görende bildirmesemde çooox sevindiyim günlere vaxtlara vurulmuşam. O anların içinde sen varsan diye sene vurulmuşam... Ciddi mene baxan gülüşlerve vurulmuşam... Xetrime deymemek üçün dediyn xoş sözlerve vurulmuşam. Bax senden küsüb nazımla oynayıbda bezmemeyine vuruldum.

Sene qarşı olan hisslerimin adı yoxdu ama bilirem aşiqem sene



Mene baxan baxışlarına vuruldum... Mene qaşı diqqetine, hörmetine vuruldum. Qısqanıb bildirmek istemediyin hisslerine vuruldum. Bilmirem seni mene ne celb edir ama vurulmuşam sene.

Sene qarşı olan hisslerimin adı yoxdu ama bilirem aşiqem sene



Bilirem sevgi deyil, bilirem istek deyil, ne bağlanmışam sene ne de öyreşmişem... Artıq illerdir keçib yene de ilk günkü kimi aşiqem sene.. Bilirem sözlerle yazmaq olan (“H”)issleri bildirmek mümkün deyil. Heçne yox – SADECE VURULMUŞAM SENE , SADECE ÇOX XOŞUM GELİR- YALNIZ BUNLARI BİLİREM. AMAKİİİİ Sene qarşı olan (“H”)isslerimin ad yoxdu.


Şerhler:
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 02:57)
..
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 02:56)
.
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7478 / 916