canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Herden Yadima duwursen

Herden yadıma sen düşürsen. Yene tökülür ağaclardan yarpaqlar, solur güller ve yene payız kesir qapımı. Sonra yağır yağış, batır güneş. Kimse görmür axır içime sessiz külek. Sonra fırtınalar baş qaldırır, sessiz, kimse görmür men bilirem.

Yene herden yadıma sen düşürsen. Toplanır xatireler, yene göz yaşı, yene keder, qem. Sonra yollar uzanır men getdikce. Yorğun addımlar ayaqlarımı kesir. Sanki zencirler bağlanıbmış kimi. Yene hirs, yene qezeb. Yene üsyanlar baş qaldırır içimde, yene susduracaq iradem. Kimse bilmir men bilirem.



Sonra yadıma yene düşen sen. Yene xatiremden silinmeyen izlerin. Yene heyifler, yene ümidler, sonra yene öldürülen heves, bes! Artıq bitsin artıq. Çıxsın qoy güneş. Parlasın ulduzlar ancaq geceler. Yene bir sabah açılsın. Unudum seni, özümü. Unudum bizi ve gedim. Tek olum bir gün heç olmasa.

Sayı artdıqca sonraların, ard-arsı kesilemeden sensizliyin qoxusu bir az daha yaxınlaşacaq burnuma. Bir az daha hiss edecem yoxluğun nefesini ve bir az daha qırılacaq ümidlerimin qanadı. Bir gün göz açdığımda heyata sensizliye göz yummalı olacağımı gün üçün yuxuya getmek isteyirem. Amma..

Sonra bir sabah yene sen. Yene qayıdacam başa bilirem. Neise unutdum! Nece unutmusan sen. Yene sen, sen ve yalnız men. Bitmeyen hissin sonu kimi. Yene biz, biz ikimiz. Sağollaşaq ,bu gecelik men yatım. Sabah oyanınca qonağım olacaqsan yene sen. Bilirem..


Şerhler:
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 02:49)
.
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7486 / 517