canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Seni Sevdiyim Qeder Sevecek Meni...

Birisi olacaq tebii.

Onu her görende sıxacam özüme, öpecem, çox danışdırmayacam çünki maraqsızdı danışdıqları. Menim adamım deyil o. Tamam başqa mühitde böyümüş birisi.

Sığallayacam, ezizleyecem. Günde 213412 defe 'seni sevirem' deyecem ona. Herden yadıma düşende mesaj yazacam ki, onu atdıqımı düşünmesin. Yazdıqı mesajları ise bütün işlerimi bitirenden sonra oxuyacam ve axot olsa cavab yazacam. Menden nelerse xahiş edecek hemişe menim ise yadımnan çıxacaq elemek.

Saatlarca birlikde olacayıq, O nelerse danışacaq men ise qulaq asar kimi gülümseyecem. Fikrim ise tamam başqa yerlerde olacaq. Hetta "day niye gülürsenki?" ya da "sual verdimee sene" kimi şeyler de eşidecem tez-tez. Bayramlarda, ad günlerinde çoxlu hediyyeler alacam ona. İnternetden araşdırıb baxacam ki, qızların en xoşuna gelen hediyyeler nelerdi ve onları alacam. O sevinsin deye. Çünki ancaq bunu vere bilecem ona…

Heç vaxt incimeyecek mennen… Ağlayacaq tez-tez. Qucaqlayıb "men nese elemişem yene?" deyecem o ise "yox, seninle bir elaqesi yoxdur birdenem menim, her şey yaxsıdı. Sadece bayaq kinoya baxdım, çox tesirli idi" deyecek yalannan.

Senin haqqında heç ne bilmeyecek. Sadece qızıma senin adını qoyanda qeribe-qeribe baxacaq mene. Amma etiraz etmeyecek, halbuki o tamam başqa bir ad qoymaq isteyirdi qızımıza.

Meni çox sevecek amma. Ona qarşı olan diqqetsizliyimi hiss edecek qeder hessas olmasına reğmen meni sevdiyi üçün susacaq. Ömür boyu dözecek mene.


SENİ SEVDİYİM QEDER SEVECEK MENİ…


Şerhler:
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 02:44)
.
Nick_O [OFF] (12.08.2011 / 03:25)
"Səni sevdiyim qədər sevəcək məni" çox qəşəng sözdü.
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7498 / 976