canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Yenede seni sevmek bele gozel idi...

Ağlayıram otağımın en gizli küncünde..Ağlayıram heç kim bilmeden..Seni hiss ederek ağlayıram ..Atıram üreyimin en derin yerine yağan yalan yağış damlalarını..Yağan her damala qeder sevgim de axır gözlerimden..Axır saxlaya bilmirem..artıq günler bele keçir..

Üsyan edirem her batan güneşe..Üsyan edirem..Her doğan güneşe..Gözleyirem bir gün keçsin..24 saat keçsin..Her sehere bir ümidle baxıram..Her deqiqeye, her saniyeye bir ümidle baxıram..Baxıram ki, döneceksen..Döneceksen ve bu gün tarixe düşecekmiş kimi gözleyirem..Gözleyirem, göz yaşı tökerek...Ağlayaraq , içimden sevgimi axıdaraq..
Bax bele ovuduram özümü..Otağımın küncünde gözleyerek..Her seheri bir ümidle gözleyerek..

Danışmıram kimseyle, sanki içimde bir vulkan var, her püskürecekmiş kimi..Danışsam her yer her yan yanacaq kimi ..Ona göre deyirem içime sen sus danışma..Qoy o yansın..Qoy meni yaxan sevgim yansın..Heç kimi yandırmasın..

Yene de seni sevmek bele gözel idi...

Niye soruşuram, niye sevdi üreyim soruşuram..Yene cavabsız suallar..Yoruluram..Darixiram..Niye sensiz heç neyin menası yoxdur deyirem..Niye axı niye ??

Memarı olduğum bütün gözellikleri dağıdıram içimde..Qalmsın deye senden mene bir xatire..Qalmasın mene heçne..HEç bir xatire.. HEç bir gözellik..Senle olan heç bir şey qalamsın.. mene..
Uduram deyirem içime..Amma ki, kimse soruşanda heç kime unutdum demirem..Bilirem ki, qayıdacaqsan..Bilirem ki, o gözel günleri bir daha yaşayacayıq..
Unutdum desem eger, sesin gelmiyecek qulaqlarıma..Çırpiınmayacaq üreyim..

‘'Sınadım defelerle seni unutmağı, seni kiminse yerine qoymağa çalışdım amma ki, alınmadı..Artıq men yoxam.Daha unutmağa bele çalışmayacam..''

Yene de seni sevmek bele gözel idi..


Şerhler:
YeDiNKaAa__ [OFF] (22.11.2011 / 18:00)
Aglayiram her gun...
names [OFF] (11.10.2011 / 12:13)
:(
MoNaMoR [OFF] (13.08.2011 / 19:28)

»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7514 / 938