canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Ilk goruwde edilen sehvler

Birinci sehv: geyim
İlk görüşe çox debdebeli geyinmek lazım deyil, yadınızdan çıxarmayın ki, siz kraliça Yelizaveta ile nahar etmeye yox, oğlanla görüşe gedirsiniz. Hündürdaban tufli ve kokteyl libası klub ve ya restoran üçün uyğundur, denizkenarı parkda gezmek üçün yox. Bele ayaqqabı, elbette ki, ayaqlarınızı daha uzun ve celbedici gösterecek, eger gezinti çox sürecekse, yaxşı olar ki, rahat ayaqqabı geyinesiniz.

İkinci sehv: qadağan olunmuş mövzular
Şahzade - refiqeniz deyil, buna göre ona keçmiş şahzadelerin öhdesinden nece geldiyinizi danışmaq meslehet görülmür, bezi hekayeler çox gülmeli olsa bele. Yeri gelmişken, münasibetleriniz davam etse, ikinci ve üçüncü görüşlere qeder çatsa, keçmiş sevgililer haqqında yene de söz açmayın, ele tesevvür edin ki, onlar heç olmayıb. Eger söhbet dayanırsa ve uzun fasile yaranma ehtimalı varsa, ona suallar vermeye başlayın, meselen, hobbi, seyahet, musiqi, ifaçılar, filmler ve s. haqqında.

Üçüncü sehv: nezareti itirmeyin
Adeten deyirler ki, kişiler sefeh qadınları beyenir. Buna göre xanım istediyi beyi ele almaq üçün özünü gülünc veziyyete salmağa başlayır. Lazım gelse de, gelmese de gülür, Amerikanın paytaxtına Vaşinqton evezine Nyu-York deyir ve istediyine nail olur. Bey fikirleşir ki, xanım sefehdir ve bütün gözelliyinize baxmayaraq ciddi münasibetler haqqında unudur. O zaman siz hörmetden düşürsünüz. Eslinde, kişiler hemişe yanında derrakeli xanımın olmasını arzu edirler. Eger siz düşünceli, oxumuş ve bir az şıltaq olsanız, şahzedenin ömürlük sirdaşına çevrile bilerseniz.

Dördüncü sehv: Hereketler
Eger dostunuz çox gülmeli letife danışırsa, bütün restoranın bunu bilmesi vacib deyil, yeni gülmekden masanın altına girmek, bahalı çay servizini sındırmaq ve at kimi kişnemek vacib deyil. Çalışın emosiyalarınız çerçiveden kenara çıxmasın. Bir-iki defe yüngülce gülün, qızarın yeter. Medeni olmaq, hemçinin elinizle yememek, salfetlerden istifade etmek ve söyüş söymemekdir, en azından etrafdakılar eşitmesin. Bundan


[1] 2 >>

Şerhler:
QARTAL43 [OFF] (15.03.2012 / 22:34)
Kizlar oxuyun emel edin haa hmm
Cip-cip [OFF] (18.11.2011 / 19:04)
twk.cox elaydi.mence bunu butun qizlar bilir......
_MiWKA_ [OFF] (13.10.2011 / 21:13)
cox maraqli meqaleniz var.
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7143 / 1162