canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Bow umid

Boş ümid

Bir gün saat 7-de dayanacaqda bir qızla tanış oldum.Yaxınlaşdım qıza , bir aydan çoxdurki onu izlediyimi ama curet edib yaxınlaşa bilmediyimi , bu defe ise artıq ona sevgimi bildirmek istediyimi dedim . Cavab meni çox teecüblendirdi.Qiz yox demedi ve sanki bir ümid verdi mene! Bundan sonra sanki bütün heyatım deyişdi.9 ay erzinde günü günden ona qarşı olan hislerim böyüyür , qarşı terefden ise eksine ciddi ve qti bir addım yox idi !
Günlerin bir günü ise öyrendim ki , eslinde bu xanım başqa birisini isteyir ! Hemin oğlan Mescidlerimizden birinde Molla işleyir ! Düzdü peşenin ele bir ehemiyyeti yoxdur hal-hazırda , sadece olaraq qeyd edirem. Bunu öyrenen anda yaşadığım hissleri sözle ifade ede bilmirem! Sadece , insanın aqlına qeribe fikirler gelir . Axı men o insana ve ya ümumiyyetla başqa birisine ne pislik etmişdimki , bu qiz mene boş ümidler vermekde davam edirdi . Hec cüre başa düşe bilmirdim . Özünden öyrenmeye çalışdıqda ise , qeyri adi heç bir kelime duymadım ! “Sadece senin ürekli hereketin qarşısında qeyri qebul cavab vermek istemedim” – bu sözlerden sonra ise deyilesi heç bir sözüm qalamdı ! İnsan duyğularıyla oynamaq ç bir kelime söz demek qeder asanmış !
Heyifki, ömrümün azda olsa bir hissesini kimise böyük ümidlerle gözleyerek keçirmişem!
Deymezmiş ...


Şerhler:
ManGA_ [OFF] (22.09.2011 / 21:20)
Heyatda hami özu ucun yawayir. Valideynlerimiz bele. Ne soruwuruq sizin ucun edirik. Ama eksidi yalandi. Bir duwunun bir övlad ölur hansi valideyn arxasiycan özunu öldurur? Tekden biri istisnadir. Yalniz aglama 1ile herwey unudulur. Heyatda hec kes ucun deymez. Belke fikrim kimese göre sehv ola biler. Ama twk
-=TA_LE=- [OFF] (22.09.2011 / 18:43)
Buna benzer menimde bawima gelib ama mende bir az ferqli olub. Tewekkurler bizimle boluwduyun ucun.
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7271 / 1303