canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
20011-in burcleri

...2011-ci ilin Qoç burcu...

Bu il her ne qeder kenardan destek almalı olsanız da, siz daha çoxunu gözlediyiniz üçün elinizdekilerle kifayetlene bilmeyeceksiniz. Amma esl qazancınız 2011-ci ilde olacaq. Eşq heyatınız olduqca rengli keçecek. Bu il iki ferqli sevgi yaşaya bilersiniz ya da mövcud elaqenizde deyişik iki veziyyet meydana gele biler. Payızda ise bir iş deyişikliyi ede bilersiniz. Düşüncelerinizin müsbet olduğu bu dövrde sağlam cehdlerde çox ehemiyyetli işlere imza ata bilersiniz..

...2011-ci ilin Buğa burcu...


2011-ci il buğa bürcü üçün ferqliliklerin yeniliklerin ili olacaq. Bu deyişmeler yaşanarken çetinlikli dövrlerin de sizi gözlediyini unutmayın ancaq mübarizeçi buğalar bu çetinliklerin öhdesinden gelmeyi bacaracaq. Yeni girişecekleri işlerde maddi problemlerle qarşılaşmaları ola bilecek. Yeni investisiyalara girişmeden evvel ehtiyatlı davranmada fayda var. Uşaq sahibi buğalar uşaqları ile elaqedar problemler yaşaya biler. Uşaq sahibi olmağı düşünenler ise bu il uşaq sahibi ola bilersiniz.

...2011-ci ilin Ekizler burcu...

2011 ili heyatınıza daha çox sefer, xaricilerle elaqe ve eyni zamanda melumatınızı inkişaf etdire bileceyiniz, akademik işler getire biler. Daha diqqetli, razılaşmalara diqqet gösteren, elaqelerinizi daha yaxşı istifade eden bir mövqeye gelmekdesiniz. Yoldaşlarınızla elaqelerinizde daha balanslı olmaq, uyğunlaşma ve razılaşma yaratmaq veziyyetindesiniz. Bu il tehsil heyatı davam eden ekizler içinde müveffeqiyyetli bir il olacaq. Heyata baxışınız canlanacaq Fikri baxımdan azadlaşdığınızı hiss ede bileceksiniz.

...2011-ci ilin Xerçeng burcu...

Sevgili xerçeng burcleri 2011-ci ilde yaradıcılığınızı xarici dünyaya teqdim ede biler, gizli güclerinizi oyandıra bilersiniz. Bütün bunlar üçün indi qarşınızda yeni bir il var. Heç şübhesiz bu il son derece şanslısınız ve birden ortaya çıxan imkanları qiymetlendirmeye tenbellik etmemelisiniz İlin ilk yarısında, tehsilde müveffeqiyyetli neticeler elde edecek ve özünüzü


[1] 2 3 4 >>

Şerhler:
danke [OFF] (22.12.2011 / 10:11)
ekizler düzdü
@Efir@ [OFF] (27.09.2011 / 08:49)
Yenada twk ellerine sagliq
»Bürclere aid ümumi her şey
»Qoroskop, Fal ve Burc
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7518 / 884