canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgi ve hormet nece qazanilir

Sevgi ve hörmet nece qazanılır?
Bir an üçün etrafınızda Hörmet etdiyiniz insanları düşünün. Hörmet etdiyiniz bir müellim, bir yoldaşınız, bir böyüyünüz, hetta öz ananız ya da atanız… Bu insanların ortaq nöqtesi nedir? Niye bu insanlar içinizde hörmet oyandırır? Ehtimalla en azı bir sahede mütexessis olmaları, ehtiyac duyduğunuzda meslehetleşe bileceyinizi bilmek, size yeni bir şeyler qazandıra bilmeleri ve daha ehemiyyetlisi güvenmeyiniz. O halda etrafınızdakı insanların size hörmet ede bilmesi üçün, sizinde qarşınızdakı insanlara benzeri duyğuları vermeniz lazımdır. Eger en az bir mövzuda özünüzü inkişaf etdire bilseniz, insanlar o mövzu ile elaqedar problemleri olunca size geleceklerdir. Bu sizin melumatınıza hörmet göstermeleri, sizin mütexessisliyinizi qebul etmeleri ve kömekçi ola bileceyinize inanmaları menasını verer.


Diger bir mövzu sevgi qazanmaq. Evvelce ifade etmeliyem ki, sevgi qarşınızdakı insanın her istediyini ederek temin edilmez. Bu yalnız asılılıq - bağlılıq yaradar Tekrar öz duyğularınızı düşünün, heqiqeten sevdiyiniz insanları gözünüzün önüne getirin. Ekseriyyetle sizi dinleyen, şexsiyyetinize hörmet gösteren, ferqliliklerinizi xoş gören, sizi olduğunuz kimi qebul eden ve günahkarlıq duyğusu yüklemeyen, özünüzü yanında yaxşı hiss etdiyiniz, özünüz ola bilmeniz üçün şans veren ve en ehemiyyetlisi size deyer veren ve inkişaf etdiren insanlara sevgi duyarsınız. Davamlı tenqid olunduğunuz, kiçik görüldüyünüz, tehqire uğradığınız, ehemiyyet verilmediyiniz, gerçek şexsiyyetinizi göstermekden çekindiyiniz ve günahkarlıq duyğusu hiss etdiyiniz mühitlerde olmaq istemezsiniz.


O halda etrafınızdakı insanların size sevgi duymasını isteyirsinizse, sizin de qarşınızdakı insanlara benzeri duyğuları yaşatmanız gerek. Qarşınızdakı insanı dinleyin, mühakime etmeden, tenqid etmeden olduğu kimi qebul edin. Ferqliliklerine hörmet edin ve özünü sizin yanınızda azad hiss etmesine imkan verin. Onların özlerini inkişaf etdirmelerine kömekçi olun, amma esla


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sevgi Mesajları
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6799 / 1577