canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Xowbext ol

Heç vaxt tek qalmayın. Etrafınızdakı insanlarla ünsiyyet yaradın, qonaq çağırın ve özünüz de qonaq gedin. Ünsiyyet xoş teessürat yaratmaqla yanaşı, hem de tek qaldığınız anları lazımınca deyerlendirmeye imkan verir.

Kitab oxuyun ve kinoya baxın. Bu, sizin başınızı qarışdıracaq, sakitleşdirecek. Qehremanların yaşadıqlarına heyecanlanmaq ise emosiyalarınızı artıracaq. Onu da qeyd edek ki, kinonun ve edebiyyatın şedevrleri istenilen şexse müeyyen sahelerde inkişaf etmeye imkan yaradır.

İşinizi sevin. Doğrudur, indi işle temin olunmaq çox çetindir, bu, öz yerinde. Amma bir halda ki, siz bu işle meşğulsunuz, mütleq onu sevmeye çalışmalısınız. Buna nail olmaq o qeder de çetin deyil.

Pul qazanın. Ola biler ki, sizin yoldaşınız, yaxud atanız zengin insan olsun. Amma bu, size pul qazanmağa mane olmamalıdır. Maddi serbestliyiniz onlarda size qarşı hörmet yaradacaq.

Ürekden yemeyi öyrenin. Her hansı bir sebebden neyise yemek olmazsa, onu yeye bileceyiniz bir şeyle evez edin. Unutmayın ki, kökelmemek üçün yegane yol aclıq deyil.

Özünüze fikir verin. Gözucu olsa da, deb tendensiyalarını izleyin, dükanları gezin. Tez-tez vanna qebul edin, üzünüze, saçınıza maskalar qoyun. Unutmayın ki, xarici görünüş uğurun 50 faizini teşkil edir. İnsanın geyimine göre qarşılanıb, ağlına göre yola salındığını her an xatırlayın.

Hedden artıq hessaslığa yol vermeyin. Kenardakıların sizin haqqınızda neler düşünmesine çox fikir vermeyin. Başqalarının fikrinden asılı yaşamaq dehşetdir.

Bağışlamağı bacarın. Özünüzü de, başqalarını da. Bütün insanlar zaman-zaman sehvler edirler ve her kesin yeni bir şansa hüququ var.

Sevin. Hisslerimizin qarşılıqlı olmasına o qeder de alude olmadan insanları, tebieti sevseniz ve bu hissi deyerlendirseniz, çox xoşbext ola bilersiniz.

Qarşınıza meqsedler qoyun. Ne istediyinizi aydın tesevvür etseniz, meqsedinize çatmaq da asanlaşacaq.

Diqqetli olun. Bezen etrafınızdakı insanlar sizden çox adi şeyler umurlar. Yanınızdakı insana bir stekan çay


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sevgi Mesajları
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6799 / 1585