canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
xasiyyetinin guluwunde

1. Gülerken dodaqlarınız bir-birine deyir:
Bu o demekdir ki, siz xüsusi isteda da sahibsiz. Ve siz bu qabiliyyetinizden her yerde, her zaman istifade edirsiz. Diqqet merkezinde olmağı xoşlayırsız. Bele qadınlar çox cazibedar olurlar.

2. Gülerken elinizle ağzınızı örtürsüz:
Siz özünüzden çox narazısınız. Her zaman arxa planda qalmağı, gizlenmeyi, insanların sizin haqqınızda danışmasını, sizi tanımamasını isteyirsiz. Meslehet görülür ki, kimse sizi tenqid etmeye çalışanda eyilmeyin.

3. Gülerken başınızı tez-tez terpedirsiz:
Siz her şeye tez inana, sadelövh, xoşxasiyyetli insansız. Gözlenilmez hereketler etmeyi çox sevirsiniz. Hamıya tez inandığınız üçün hemişe yanılırsız. Özünüze yaxın bildiyiniz insanların xeyaneti ile tez-tez qarşılaşırsız.

4. Gülerken elinizle üzünüze ve saçlarınıza toxunursuz:
Hedsiz derecede xeyalperest birisiz. Bu, o qederde pis deyil. Amma bir azda heqiqetleri, problemleri olduğu kimi qebul etmeyi öyrenseniz, daha yaxşı olar. Bu qeder xeyalperestlik sizi şizofreniyaya getirib çıxarar.

5. Gülerken burnunuzu qırışdırırsınız:
Qerarsızsınız. Fikirlerinizi tez-tez deyişirsiniz. Bir işle bağlı qerar vererken qarşınızdakı insanı hövseleden çıxarırsınız. Çox kaprizlisiz. Deyişken ehvalınıza tez teslim olursunuz. Bu da etrafınızdakı insanlarla münasibetinize ve vereceyiniz qerarlara pis tesir edir.

6. Gülerken ağzınızı açır ve sesinizi yükseldirsiniz:
Siz dinamik ve ehtiraslısınız. Temkinli, mülayimsiniz. Danışmağı gözel bacardığınız kimi qarşınızdakınıda sakitce dinlemeyi bacarırsınız.

7. Başınızı aşağı eyib sakitce gülürsünüz:
Siz üreyiyumşaq, meslehetçil bacarıqlısınız İnsanlarla ünsiyyet qurmağı, onlara yol göstermeyi xoşlayırsınız. Bütün addımlarınız düşünerek atırsınız. Heç kimin xetrine deymez, insanları incitmezsiniz.

8. Gülerken çenenizi terpetmirsiniz:
Hansı yaşda olursunuz olun, siz gencliyiniz qoruyub saxlayacaqsınız. Tez-tez düşünmeden hereket edir ve yanılırsınız. BUna göre de hemişe heyatdan


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sevgi Mesajları
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6799 / 1587