canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Yuxu yozmalari ,yuxuda seviwmek

Rьyada Seviюmek gцrmek, Seviюmek tabiri ve yorumu.





Bir kimseyle Allah iзin seviюtiрini gцrmek ilahi rahmet ve hoюnutluрa, hesapsэz olarak esenlik yurdunu hak etmeye; Эnanзsэz birinin Allah iзin seviюtiрini gцrmesi hidayet bulmasэna; Meюru olmayan her зeюit seviюme sonu ihanetle bitecek olan ortaklэрa ya da velisiz ( ailesinin izni olmaksэzэn) evlenmeye delalet eder. ( Daha geniю tabir iзin Bakэnэz; Cinsi Mьnasebet.)

Rьyada seviюtiрinizi gцrmek, gьvendiрiniz bir insanэn size tuzak hazэrladэрэna iюaret eder.

Rьyada seviюtiрinizi gцrmek, gьvendiрiniz bir insanэn size tuzak hazэrladэрэna iюaret eder.

Rьyada sevisen iki insan gцrmeniz, yeni bir ask heyecani duymak arzusu ile iзinizde kipirdanmalar olduguna; kendinizi sevisir halde gцrmeniz, simdilik bu duygudan uzak bulundugunuza delildir. Bir baska rivayete gцrede: Rьyada Allah iзin sevistigini gцren kimse, Allahin rahmet ve nzasina nail olur ve gьnahtan kaзinir.Kafirin Allah iзin sevistigini gцrmesi, Mьslьman olmasina; eger bu sevisme Allah iзin olmazsa, neticesi hiyanet olan bir ortaklik akdetmeye ve velisiz evlenmeye isarettir.

Rьyada seviюtiрini gцrmek; kendi eюi ile olursa hayэrlэ haber ve olaylara, baюkasэ ile olursa kцtь bir iю iзin girilen ortaklэkta bьyьk zarara uрramaya iюarettir.


Şerhler:
Karo@ [OFF] (14.12.2011 / 03:31)
1 wey anladimsa her dilden var.
pjglgtwjtm [OFF] (06.10.2011 / 16:48)
bunu ya azeri, yada rus dilinde yazìn
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7253 / 1086