canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Arkadawim eniwtem sevdiyim

arkadasim, Enistem, Sevdigim..

Tam 13 yasimdaydim. Siniftaki en yakin arkadasimla birgun okuldan cikdik bize dogru yuruyorduk. Sokakda kuzeniyle karsilastik. Bu kisi beni begenmisti bende bunu sonradan duymustum. Simdi ne kadar pisman olsamda faydasi yok, kucukluk bi heves diyip bide arkadaslarimin israriyla bu kisiyle konusmaya basladim. 2 hafta konusduk ve bikere yuz yuze gorusmustuk, bu olay boylece bitmisti..
Aradan 1 sene gecti ve bi kisi beni msn den ekledi. Bu kisiyi once komsum la karistirdim ve uzun bi sure konustum sonradan komsum olmadiginin farkina varincada zaten cok sIkI arkadas olmustuk. Gulerdik saatlerce konusurduk eglenirdik hersyeimizi birbirimize anlatabilirdik cok saf bi arkadasligimiz baslamisti..
2 yil sonrasinda halen ayni tas ayni hamam devam ederken kuzenimle ne kdr birbirilerine uyduklari hissi geldi birden icime. Ikisinide cok seviyor oldugumdan birlikte olmalarini cok istiyordum, bu istegimde olmusdu. Malesef cok uzun surmedi ve 1 ay icerisinde ayrildilar, anlasamadilar gerci cokta canlari yanmamisti birsey hissetmiyorlardi birbirilerine.
Sonraki 2 yil boyunca kuzenimle ayrilmis olmalarina ragmen bizden hic birsye degismemisti hersey eskisi gibi devam etti. Cok guzel zaman geciriyorduk. Ramazan ayi gelmisti dedikki beraber bi iftar acalim..
O gun beni is yerimden aldi ve restorant a dogru yol aldik. Oturduk siparisimizi verdik geldi yemege basladigimizda
birbirimize bi baktik.. Bakis o bakis.. Icim cizz etti.. Basimdan kaynar sular.. Elim ayagim titredi.. Ne oluyorsa dedim kendi kendime ama gozlerine bakdigimda onunda benim gibi oldugunu anladim.
O aksam yemegimizi yedik ve evlerimize gittik. Eve geldim o gozleri aklimdan cikmiyordu. Sabah aksam aklimda.. Onunda oyle oldugunu belirtti.

Asik olmusduk..

Bu duygu yu ikimizde ilk defa yasiyorduk ve cok mutluyduk.. Herseyi bi kenara birakip Askimizi yasamaya gayret gosteriyorduk. Neyazikki benim 13 yasim dayken gorustugum kisi Sevdigimin en iyi arkadasi cikti.. Ilk haftadan


[1] 2 3 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7176 / 1017