canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevirsinizse vaxt itirmeden bunu ona deyin

Hele 18 yaşında idi, amma heyatının sonundaydı. Müalicesi mümkün olmayan ölümcül bir xerçenge tutulmuş, derd içinde eve bağlanmışdı. Küçeye çıxmırdı. Anası ve bir de özü. O qeder idi bütün heyatı. Bir gün darıxdı, döze bilmedi, atdı özünü küçeye. Bir yığın vitrinin qarşısından keçdi.
bir CD satan dükanı da geride buraxmışdı ki, bir an dayandı. Geri döndü, gözüne sataşan genc qıza bir daha baxdı. Öz yaşlarında gözel bir genc qız idi dukanda i$leyen. İlk baxışda eşq buna deyerler sanki. İçeri girdi. Qız gülümseyerek onun yanIna geldi. "Size nece kömek ede bilerem" deye soruşdu.Kekeledi,neçe behane sadaladı, sonra "Beli" deye bildi. Ve tesadüfi bir CD-ni işare etdi. "Bu CD-ni isteyirem."dedi zeif sesle. Qız CD-ni götürdü, içeri getdi. Az sonra CD paket edilmiş şekilde geri geldi. Paketi aldı, dükandan çıxdı, evine qayıtdı, açmadan şkafa atdı. Ertesi seher yene getdi eyni dükana. Yene bir CD gösterdi qıza,alIb.. eve getirdi, yene paketi açmadan atdı şkafa. Günler hemişe alınıb sardırılan CD-lerle keçdi. Qıza üreyini açmağa heç cür cesaret ede bilmirdi. Anasına üreyini açdı sonunda. Anası "Get danış oğlum, ne var bunda"-dedi.

Ertesi seher bütün cesaretini yığdı. Erkenden dükana getdi, bir CD seçdi. Qız gülerek götürdü CD-ni. Arxaya getdi, paketlemeye. Qız içerideyken bir kağıza "Sizinle bir gece geze bileremmi"-deye yazdı ve altına telefon nömresini elave etdi, notu kassanın yanına qoydu gizlice. Sonra paketini alıb qaçdı yene dükandan.Bir nece gun evde qIzdan zeng gozLedi.lakin hec bir xeber yox idi.:/ OgLan bundan hiss etdiki,Belke de qIzIn menden xo$u gelmir.Dayanmadan qIzI du$unmek onu olumune daha da yaxINLa$dIrIrdI.Halbuki,hekiml​erin dediyine gore qIza a$iq olandan beri onun saglamlIgInda mocuzevi bir irelileyi$ var idi.

İki gün sonra evin telefonu çaldı. Anası açdı telefonu. CD dükanındakı hemin qız idi zeng eden. Cavan oğlanı telefona istedi.Ana ağlayırdı. "Dünen itirdik oğlumu" - dedi aglayaraq. :'(
Cenazeden bir neçe gün sonra, ana oğlunun otağına


[1] 2 >>

Şerhler:
puqovocka [OFF] (08.10.2011 / 19:34)
Allah rehmet elesin. Cox pis veziyetdi.
!!Sukut!! [OFF] (08.10.2011 / 15:50)
pis oldum....Amansiz ecel(((((.twkler
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7078 / 429