canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Yarımaq

Yardımçı Vasiteler ve Seksual Meyl

Her bir adama xoş gelir ki, onu teriflesinler, haqqın-da yüksek sözler desinler, kompliment söylesinler. Her şey de ele bundan başlayır. İstenilen erotik ünsiyyetde yaltaqlıq, yarımaq elementi Var. Ve bu en yaxşı eşitme vasitesile qavranır.

Teref-müqabilin seksual leyaqet ve meziyyetlerinin terifi onu xüsusile vecde getirir. Ustalıqla söylenmiş terif çoxlarının sözün esl menasında ağlını başından alır. Bu cür terif teref-müqabilin cinsi qabiliyetlerinin artırır, onu da-ha feal ve cazibedar, yeni terife layiq olmağa sövq edir.

“Bir defe axşam arvadımla teklikde televizora baxırdıq. Bir cazibedar ve suyuşirin qız-müğenni oxuyur ve reqs edir arvadın ise qısqanclıqla baxır, herden de oğrun-oğrun meni izleyirdi ki, görsün men ne derecede bu qıza maraq gösterirem. Biçare reng verib reng alır, az qala nefesi tengiyirdi. Ne gizledek, insanları elexüsus qadınlar özge gözelliyine ve uğuruna müeyyen. bir qısqanclıqla yanaşırlar. Adeten men bele şeylerden esebileşirem, lakin bu defe nedense arvadıma yazığını geldi. Başladım yavaş-yavaş müğenni qızı, onun sesini, zahiri görkemini tenqid etmeye, arvadımı ise teriflemeye…

Gece yatağa uzananda men arvadımı tanıya bilmedim. Onu çoxdan bu cür mehriban, zerif, canıyar ve … seksual görmemişdim. Men derhal başa düşdüm ki, mesele ne yerdedir. O menim teriflerime layiq olmağa, “qiyabi yarış”da bir daha öz “reqibesine ” qalib gelmeye çalışırdı. Buna göre menim kişilere meslehetim budur ki, hetta gündelik heyatda, meişetde xesis olsalar bele, öz arvadlarını teriflemekde xesislik etmesinler, çünki bunun xeyrini özleri görecekler.


Şerhler:
_BAKILI__BALASI_ [OFF] (07.01.2012 / 04:29)
bu nedi ala
»Cinsel Bilgiler
»Cinsellik
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7516 / 908