canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Burcler oktyabrda ne ved edir?

Bürcler oktyabrda ne ved edir?

Qoç
Bu ay kompromise (qarşılıqlı güzeşte) getmelisiniz ki, helli sizin qeyri-mümkün olan meselelerin nece asanlıqla hell olunduğunu göresiniz. Özünüze ve gördüyünüz işe çox güveneceksiniz. Bu da ebes yere deyil. Çünki bir işi görmemişden qabaq çox ölçüb biçirsiniz.


Buğa
Bütün ay erzinde çox feal olacaqsınız. Bu da öz behresini, elbette ki, gösterecek. Hemçinin oktyabrda yarımçıq qoyduğunuz ve sonraya saxladığınız bütün işleri tamamlayacaqsınız. Bundan sonra bir müddet dincelmeyiniz meslehetdir.


Ekizler
Oktyabrda üreyinizde olan yaradıcı planlarınızı reallaşdıra bileceksiniz. İşde de sizi uğur gözleyir. Amma bununla yanaşı, qelbinizde gül ve musiqinin yoxluğunu hiss edecek ve bundan eziyyet çekeceksiniz. Sevgi macerası yaşamaqdan qorxmayın.


Xerçeng
Evvelki aylardan yığılan yorğunluq professional sahede sizi depressiyaya getirib çıxaracaq. Buna sebeb hem de rehberinizin size açıq tezyiqi olacaq. Amma ruhdan düşmeyin. Bu sizi sevmeyenlerin xoşuna gele biler. Odur ki, özünüzü toplayın ve evvelki kimi ela işleyin.


Şir
Herekete keçmek zamanıdır. Süret ve tezyiq uğurunuzun açarı olacaq. Aile meselelerinde maddi yatırım etmekden çekinmeyin. Menzil probleminizin helli üçün ideal aydır. Cesaretli olun, risk etmekden çekinmeyin. Elbette ki, söhbet düşünülmüş riskden gedir.


Qız
Sosial meselelerde çox narahat olacaqsınız. İş sahesinde sizi problemler gözleyir, böhtanlarla qarşılaşacağınız istisna deyil. Ola biler ki, yaxın dostlarınızdan biri size xeyanet etsin. Odur ki, ehtiyatlı olun. Tam olaraq ailenize güvene bilersiniz.


Terezi
Oktyabr Tereziler üçün ilin en yaxşı aylarından olacaq. Hem daxili, hem de xarici heyatınızda harmoniya itib. Ola bilsin keçmiş hell olunmamış problemlerinize qayıdasınız. Amma sebirli olmaq ve problemleri kökünden hell etmek meslehetdir.


Eqreb
Şexsi heyatınızda qarmaqarışıqlıq gözlenilir. Feal olmağınız meslehetdir. Neticeler çıxarmalı ve xarici


[1] 2 >>

Şerhler:
OWEN* [OFF] (06.11.2011 / 09:01)
Duz twk!
!!Sukut!! [OFF] (16.10.2011 / 16:10)
Burc falan bow sohbetlerdi
»Bürclere aid ümumi her şey
»Qoroskop, Fal ve Burc
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7518 / 887