canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevdim sevirem ne olursa olsun sevecem

SEVDİM, SEVİREM NEOLURSA OLSUN SEVECEYEM

Onu okadar çox sevdimki men o. çox proqramlı liseyinde okuyodum 19 may genclik ve sporbayramı işlerine gidiyoduk yoldaşım melikenin çıxdığı çox sevdiyim ve bibi/hele çox sevdiyim canımla tanış olmamıza sebeb oldu onsuz da/zaten daha evveldende ferq etmeden danışmışdıq çox maraqlıkı ilk onların mektebe getdiyimizde yoldaşımla qarınımızı doyurmaq üzre bufete getmişdik ve mene orada bida gelicekmisiniz deye soruşmuşdu mende/bende devet etseniz niye olmasın deye söyledim bu hadisenin arxasından aylar keçdikden sonra hipodrumda yoldaşlarımız sayesinde 5mayısta tanış olduq amma o bufetdeki danışmağı ikimizde unutmuşduq.

Bir-birimizi çox sevdik işlerimiz bitince birkaçkez daha görüşdük davamlı internetde görüşebiliyoduk mektebler bağlanınca o tetile men tetile köhnesi kimi görüşe bilmedik.

men onu bibi/hele sevmeme rahmen başqasıyla çıxışım izmirde idi gelib keçici bir şey idi onsuz da/zaten sevmedimde amma oxanı heç unutmadım izmirliyle bir neçe hefte sonra ayrıldıq olmadı ola bilmezdi onsuz da/zaten men oxanı severken daha çox başqasıyla ede bilmezdim.

Ona mail atmışdım çox gec idi artıq ayrılmışdıq menimkide qürur o meni axtarıb soruşmadı deye mende/bende onahiç cavab vermedim onu sevsemde.
Men lise2 otaq lisey 2 de şüan busansaya sömestır tetiline 1 hefte qala bazar günü deqiqde qarşılaşdıq ve cesaretimi yığıb ona her şeyi soruşdum indi bi çıxdığı varmış seviyomuş amma mene qarşıda bibi/hele içinde bir şey varmış amma artıq her şey üçün çox gec 4gün arxa arxaya danışdıq içimde ne varsa her şeyi söyledim rahatladım heç olmasa peşmanlıq duy/eşitmeyecekdim amma iki gece evveli oxanı yuxumda görene qeder ayrılmasaydıq kaş ki deyirem okan eyüp sene bibi/hele aşiqim seniçok amma çox sevirem her şey içinde çox peşmanım.

QÜRUR EŞQİ ZİYAN EDER.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6927 / 354