canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Ilk ve son yalanim yada tek gerceyim

İLK VE SON YALANIM YA DA TEK GERÇEYİM ELVİDA

ne üsyan var nede inkar var bu mekyupta.ŞUan yazan ellerim deil danışan üreyim. BİLİORUM BUNU HEÇ GÖRMEYECEKSEN VE HEÇ BİLMEYECEKSEN BİLMEKDE İSTEMYECEKSİN AMMA MEN SENİ SEVMİŞDİM.
bir zamanlar eşqe inanmayan deli bir qız varmış eşqe inanmaq bir terefe onu lağ/alaya al/götürermiş. İçinde erkern terkedişlerin ağrısı, öz kayboluşlarının teklikleri ve içinde yığdığı böyük/er bi gözyaşı okeanıyla yaşayarmış. Hamı/hemişe gülermiş sanki çox xoşbextmiş kimi çox susayar hamı/hemişe dinlermiş. Herseni seviorum deyene küreyini dönermiş ve lağ edermiş otaq neymiş. Dünyanını en böyük en ümumi yalanıymış bu söz ona göre. SONRA tamam demiş mende/bende bu yalanı dadım birine inanar kimi edim bu yalanı kendimede sübut edim.
Ağlayan üreyi gülen üzlü maskasıyla çıxmış başlamış bu yalana. Halbuki tek gerçeyi olmuş en böyük yalanı zamanla. ..Sonra anlamış haklıymılş eslinde yalanmış eşq sevda sevdiyi seni seviorum deyerken ertolesi gün çıx demiş. Get seni heç sevmedim. men hamı/hemişe başqasınındım ve hamı/hemişe onun olacağa(ı)m. O menim üçün ölümü göze al/götürdü sen 3 günde unudarsan nası olsa. .Unuturum demiş yalan idi her şey nasıolsa.Unuturum her kes kimi her şey kimi. ....Olmamış bacara bilmemiş artıq gülen maskasıda düşmüş yere. GÜLE BİLMEMİŞ, SEVE BİLMEMİŞ, XOŞBEXT OLA BİLMEMİŞ esla. .En böyük yalanı tek gerçeyi, en/en böyük gerçeyidirse en böyük yalanı olmuş. ..ağlamış amma kimse görmemiş. ölmüş kimse ferqine varmamış. .FARKETTİRMEMİŞ...ve indi bitir bu başı olmayan hekaye...
heç yaşamayan yaşanmayacaq olan sevdam elvida sene. .seni sevior olacaq. BİLMESENDE,SEVMESENDE,GÖRMESENDE......


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6924 / 804