canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
GOZ YAWLARININ SIRRI...

1. Qadınlar kişilerle müqayisede çox ağlayırlar. Ayda texminen 4-5 defe.

2. Qadınların kişilerden çox ağlamasının sebeblerinden biri de onların adet-enenelere daha çox inanmalarıdır.

3. Qız ve oğlanlar yetkinlik yaşına çatana qeder demek olar eyni hedde ağlayırlar. Bele ki, bu yaşa qeder göz-yaşlarına sebeb olan prolakitin hormonlar her iki cinsde eyni miqdarda olur.

4. Kişilerde göz yaşı vezisinin qruluşu qadınlarla müqayisede ferqli ve kiçik olur. Belke de ele bu sebebdendir ki, qadınlar kişilerden çox ağlayırlar.

5. Yektinlik yaşından sonra qızlarda prolaktin hormonları 60% çoxaldığından onlar oğlanlarla müqayisede daha çox gözyaşı tökürler.

6. Kişiler ekser hallarda uğur qazandıqda, yaxud hisslerine hakim ola bilmedikde ağlayırlar. Qadınlar ise başqaları ile müqayise etdikden sonra ağlayırlar.

7.Kişiler sessiz ağlayır ve ağlayarken qadınlardan daha az göz yaşı axıdırlar. Bele ki, kişilerin gözleri dolsa da, onların göz yaşları qadınlardan ferqli olaraq yanaqlarında daha az tökülür.

Qeyd olunanlarla yanaşı, ağlamağa sebeb olan bir sera başqa amillerde mövcuddur. Fereh, günahın etirafı, meğlubiyyet ve s. hallarda axıdılan göz yaşlarının sebebleri hele de elme melum deyil.


Şerhler:
MADMEN [OFF] (23.10.2011 / 16:02)
aqlamaq bedenin emossiyalarinin bosalmasinin,ve beyinin yuklenmeden azad olunmasinin bir novudur
!!Sukut!! [OFF] (19.10.2011 / 12:39)
Aqlamaq-en cox sinir hessasliqindan(kovrekleklik),emosiyanal olmaqdan,birde ACIZ-likden olur menim fikrimce.Xanim varki kiwiler ondan hessasdir.Bu ise xanimcun menfi hal hesabdirelbetdeki bu menim fikirlerim idi).Twkler
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7239 / 1179