canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Benim gunluyum

OKAN VE EMEL YAZ 2004 benim günlügüm

Hersey nasil baslamisti?
Aslinda hersey gecen yaz baslamisti..evet Yaz 2004! Hala inanamiyorum, cok güzel bir yazdi ama dur hepsini bastan anlatayim!
Bu yaz yine Türkiyeye gitcektik, son gidisimiz 2 sene oluyor. Herkezi nekadar özlemisim, acaba cokmu degimislerdi? Yada ben degismismiydim?Aksama Ucaga bindik nasil heycanliydim nihayet kalkdi Ucak. Vatanimi öyle özlemisimki.
Izmirin üzerindeydik, aman allahim öyle güzelki Izmir o isiklar, Capcanli bir Sehir! Gülümsedim öyle mutluydumki Türkiyeye geldigimize. Havaalaninda Bavullari Valizleri aldik, babam bir Araba kiralamisti ona gittik iste Millet Arabaya Bavullari döserken bende iyice Inceledim orlari nekadar özlemisim burayi..Bu Topragi bu Havayi Sicagi ya herseyini Türkiyemin! Halil, Dedem ve Babaannem Taksiye bindiler( arabada yer yoktu).
Gerimiz Arabaya bindik Yabanci bir Kaset taktik Camlari indirdik ve Babam bizi Izmirdeki evimize sürcekti ama bi bakti Benzin yaridan da az! Neyse ara bakalim Benzinciyi bide Izmirin biyerine geldik daha hic görmedim böyle karmakarisik bir yer. Babam Benzin aldi ve yola devam ettik derken...biz nereye geldik? babamda bilmiyodu oraya git buraya git iyice kaybolduk derken bulduk tekrar yolu. Ama iyi gezdik hem Muzikde süperdi can sIkIntisi yoktu yani. Izmiride gezmis olduk gelir gelmez. Gece geldik iste evdekiler bizi merak etmisler. Bi baktim gece sofrasi kurmuslar, o ne ya bu saatte yemek noluyo dedim. Bizimkiler oturdular ben ciktim Balkona ve bir derin nefes aldim..Türkiye kokuyordu, Manzarada süper oturdugmuz yer biraz yüksekde oldugu icin sanki Izmir ayaklarinin altinda gibiydi. Heryer isil isil o manzarayi hic unutmicam! Bakarken öyle dalmisimki birden aklima geldi..ben burda tek izine geldim 5 hafta sonra yine Almanyadasin ve herzamanki Hayatina geri dönceksin. O an gözlerimden yaslar süzüldü. Burda kalamazdim benim Hayatim orda devam etmesi gerekiyordu. Ama kalmayi nekadar isterdim bilemezsniz.
O gece düzgün uyuyamadim hep


[1] 2 3 ... 27 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6838 / 1462