canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Her wey o qeder sixicidirki

Her şey o qeder sıxıcıdır ki... Dünen sizi seven sevgiliniz bu gün üzünüze bele baxmır. Her an ondan bir şey gözleyersen artıq... Kiçik bir qayğısı ile dünyalar senin olar... Artıq isteyersen ki bu inciklik bitsin , her şey evvelki kimi olsun. Kaş ki, deyirem tanımasaydım onu. Ne qeder zaman keçdi... Hele amma helede yadımda, çox darıxıram onunçün...

İnanın mene qışqırmağını bele isteyirem. Qışqırsın... amma susmasın. ..O, susduqca üreyim danışır. Lenete gelesi mentiqim danışır. Daha neyi gözleyirsen bitib artıq, görmürsenmi deyir?

Üreyim hele ümidler içerisinde... ya men? Qaldım aralarında gel-getler başladı ağılımda. ..Bir üreyimi dinler oldum bir mentiqimi... Dileyirem, tanrıya yalvarıram her şey evvelki kimi olsun deyirem amma iş işden keçdi artıq bilirem... Çoxdan bitdi. Doğrudan insan itirince anlarmış sevdiyinin eslinde her şeyden çox qiymetli olduğunu. Men anladım onsuz da... İşin pis terefi çox gec qaldım. Ele düyünde ki her şey... O qeder qeyri-mümkün ki o xatireleri yeniden yaşamaq. Yalnız xatireler deye xatırlayar oldum. ..Onunla yaşadığım xoşbext günlerimi çıraqla axtarar oldum. ..Amma ümidsiz de yaşanmaz. Elbet bir gün bir şeyler olacaq. Belke bu gün , belke sabah elbet menim üçün darıxacaqsan.

Çünki men senin üçün çox darıxıram. Hele seni deliler kimi sevirem. ..Amma seni incitmek istemirem anlayırsanmı? Başqası varken men axmaqlamaq istemirem. Xoşbext ol isteyirem... Xoşbextliyini esla pozmaq istemirem. Meni heç unutmayacaqsan olarmı? Söz verdin. ..bilirem ... Bezi sözlerini tuta bilmedin...Ele mende.. Bilirsen canım menim?

Her şeye baxmayaraq sevirem seni...

TANRININ EN DEBDEBELİ HEDİYYESİSEN SEN !...
Menim hemişe üreyimdesen unutma!... Özüne yaxşı bax...
İndi ise get...Get ve son dileyimi yerine yetir...
XOŞBEXT OL !


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6819 / 1401